spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu va lua startul în...

    Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu va lua startul în Liga a 4-a

    Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu va lua startul în Liga a 4-a, după ce Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Gorj a stabilit participantele sezonului 2024-2025 din eșalonul patru. Va fi primul sezon din istoria secției de fotbal a CSM Târgu Jiu la nivel de seniori, care va demara pe 31 august.

    Noua echipă a orașului Târgu Jiu își va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul municipal. ”Normal că toată lumea își dorește accederea într-o ligă superioară, dar trebuie să luăm totul pas cu pas. Nu va fi un drum ușor, pentru că avem foarte mult de muncă, dacă ținem cont de tinerețea lotului și de faptul că majoritatea jucătorilor nu au experiență, dar avem toate premisele ca lucrurile să meargă în direcția potrivită”, a declarat, în cadrul unui interviu, după preluarea echipei, antrenorul principal al echipei CSM Târgu Jiu, Mario Găman.

    „Este baza unui proiect puternic“

    De la jumătatea lunii iulie, la secția de fotbal a început antrenamentele echipa de seniori a CSM Târgu Jiu, cu Mario Găman în postura de antrenor principal. În urmă cu doi ani, secția de fotbal a pornit la drum cu mai multe grupe de juniori, iar în vara acestui an a fost înființată și echipa de seniori, în ideea de a oferi continuitate, într-un mediu profesionist, copiilor care termină junioratul la centrul de copii și juniori al CSM Târgu Jiu. Proiectul începe din Liga 4, cu o echipă de jucători tineri, cu obiectiv promovarea în Liga a 3-a, în cel mai scurt timp, iar un alt obiectiv important al acestei echipe este să readucă oamenii la stadion.

    ”Este baza unui proiect puternic. Avem toate premisele ca lucrurile să meargă în direcția potrivită, avem antrenori pasionați, cu experiență, preocupați să se adapteze zi de zi la metodele moderne din fotbalul occidental, avem infrastructura, sprijin din partea autorităților locale, un centru de copii și juniori dezvoltat și consolidat și, nu în ultimul rând, lumea, suporterii din acest oraș, care așteaptă cu nerăbdare bunul mers al echipei. Normal că toată lumea își dorește accederea într-o ligă superioară, dar trebuie să luăm totul pas cu pas. Nu va fi un drum ușor, pentru că avem foarte mult de muncă, dacă ținem cont de tinerețea lotului și de faptul că majoritatea jucătorilor nu au experiență. Obiectivul este clar pentru noi: crearea unui lot competitiv, pe termen mediu și lung. Acum, ținând cont de formarea acestei echipe și că tuturor ne este dor de o nouă echipă fanion a orașului, sper și îmi doresc din suflet, indiferent de nivelul la care jucăm, să se creeze o emulație și o dorință de a încuraja echipa iubită și sunt convins că prin ceea ce vom demonstra pe teren, vom reuși să ne atingem acest obiectiv”, a declarat antrenorul principal al CSM Târgu Jiu, Mario Găman.

    Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Gorj a stabilit participantele sezonului 2024-2025 din eșalonul patru, iar printre aceste echipe se numără și CSM Târgu Jiu. Prima etapă a Ligii 4 este programată pe 31 august, iar programul competițional va fi stabilit prin tragere la sorți, marți, 13 august, de la ora 12.00, la sediul AJF Gorj. Vor fi 17 echipe în noul campionat.

    Iată componența Ligii a 4-a Gorj, pentru sezonul 2024-2025: CSM Târgu Jiu, CSO Turceni, CS Jiul Rovinari 2016, CS Gilortul 2 Tg Cărbunești, CS Minerul Motru 2008, FC Petrolul Țicleni, CS Parângul Bumbești Jiu, CSO Tismana, CS Internațional Bălești, CS Minerul Mătăsari, CSC Negomir, CS Petrolul Stoina, CS Știința Drăguțești, CS Petrolul Bustuchin, SDC Jupânești, CS Unirea Țânțăreni și AS 7 Noiembrie Costești.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!