spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 8, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu se pregătește de un nouă sezon...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu se pregătește de un nouă sezon în Liga Florilor. „A trecut, am scăpat, iertăm, dar nu uităm“

    Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu vrea ca echipa de handbal să fie o „nucă tare“ în următorul sezon din Liga Florilor, motiv pentru care au fost transferate mai multe jucătoare cu experiență.

    Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, a spus că s-a dorit pedepsirea echipei de handbal feminin din Târgu Jiu, din cauza calificării în cupele europene, în urma meciului câștigat împotriva echipei Gloria Bistrița, în Final Four-ul Cupei României: „Va fi un an foarte greu. Ne-am pus toată Federația în cap și mai multe cluburi, pentru că nu o să uităm ce s-a întâmplat anul trecut și nu este normal. Am fost băgați la mijloc. Au vrut să ne retrogradeze. Au fost jocuri de culise făcute cam cu cinci etape înainte. Am reacționat la vremea aceea, tot pe media, cât și la FRH. Nu s-a întâmplat nimic. Au fost nișe rezultate pe care noi le știam înainte cu câteva săptămâni. Unele echipe au făcut atunci puncte cât nu au făcut în tot campionatul. Ne-am trezit la acel baraj cu 30 de puncte făcute pe teren“.

    În aceste condiții, reprezentanții echipe CSM Târgu Jiu spun că nu vor uita ce s-a întâmplat și că se va demonstra pe teren că echipa de handbal merită să joace în Liga Florilor: „Anul acesta va fi foarte greu pentru că am reacționat. Cred că împreună cu echipa și publicul nostru, care sunt convins că va fi mult mai vehement, vom reuși să ne menținem în Liga Florilor. Ne-a trecut glonțul pe la ureche.

    Suntem o echipă foarte tânără și ne-am încăpățânat din primul an și am scăpat de baraj.
    Am deranjat echipe cu multe stagii de cupe europene, după meciul de baraj din Final Four împotriva Bistriței, și ne-am calificat în Cupele europene. Noi nu am dorit să renunțăm la locul câștigat.
    A trecut, am scăpat, iertăm, dar nu uităm“, a mai spus Robert Bălăeț, la un post online.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!