spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal feminin CSM Târgu-Jiu va evolua și în sezonul următor...

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu-Jiu va evolua și în sezonul următor în Liga Florilor

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu-Jiu va evolua şi-n următorul sezon în Liga Florilor, după ce a reuşit să învingă, sâmbătă, 25 mai, formația CSM Deva, în turneul de baraj de la Mioveni, scor 28-27, la pauză 13-13. A fost a doua victorie consecutivă în turneul de la Mioveni și echipa lui Liviu Andrieș și Andrei Enache va evolua și-n sezonul viitor pe prima scenă a handbalului românesc. 

    Meci pe muchie de cuțit la Mioveni, între CSM Târgu Jiu și CSM Deva, adjudecat la limită de gruparea gorjeană, scor 28-27. Meciul a  fost unul foarte echilibrat, cu numeroase răsturnări de situație pe tabela de marcaj, cu cele două echipe la egalitate la pauză, scor 13-13, și cu un final de meci în care experiența grupării din Târgu Jiu și-a spus cuvântul. Gorjencele au gestionat mai bine finalul de partidă și s-au impus la limită, suficient pentru a obține victoria și pentru a evolua în Liga Florilor și în următoarea stagiune. Robert Bălăeț, directorul clubului gorjean, a trăit la intensitate maximă meciul cu Deva. La final, a felicitat întreaga echipă și le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de CSM Târgu Jiu în acest sezon.

    Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, le-a felicit pe jucătoare: „Vreau să felicit întreaga echipă, tot ceea ce înseamnă Familia CSM Târgu Jiu, jucătoare, antrenori și toți cei care au muncit timp de un sezon la această echipă. Mă bucur enorm pentru fete și pentru staff-ul tehnic, pentru că au reușit să încheie cu bine acest sezon, pentru că știu foarte bine prin ceea ce au trecut la finalul acestui sezon. Locul nostru nu era aici, la turneul de baraj, locul nostru era undeva pe locurile 8-9 în Liga Florilor, dar ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape, cu rezultate în totala contradicție cu ceea ce s-a întâmplat pe parcursul sezonului, cu ”surprize” care au declanșat reacții negative în lumea handbalului românesc, ne-a trimis la baraj. Presiunea a fost una enormă pe jucătoare și pe staff-ul tehnic, pentru că aveau impresia că indiferent de cât ar fi luptat, toată lumea era împotriva noastră. Acest lucru s-a văzut și în meciul cu Deva. Nu a fost cel mai bun meci al nostru. Oboseala, presiunea și-au spus cuvântul în acest meci, dar pe care CSM Târgu Jiu l-a câștigat. Ne-am jucat șansa până la capăt și am făcut acest lucru cinstit, pe teren. Ce nu au anticipat alții a fost însă unitatea acestui grup, forța de a se regrupa într-un moment greu pentru clubul nostru și puterea de a lupta până la final, indiferent de adversar sau de situație. Am demonstrat până la urmă că suntem o echipă puternică, cu jucătoare foarte bune, cu antrenori foarte buni și cred că nu meritam să ajungem la acest baraj. Valoarea sportivă și-a spus, până la urmă, cuvântul și rezultatele din teren ne asigură prezența în Liga Florilor și în următorul sezon. A fost o perioadă grea, dar care eu cred că ne-a întărit și mai mult. Am primit sute de mesaje de susținere din partea suporterilor gorjeni, dar și din întreaga țară. Vreau să le mulțumesc tuturor, în special celor de acasă care au crezut în noi”.

    Și antrenorul Liviu Andrieș și-a felicitat jucătoarele, pentru că au luptat până la capăt: „A fost un meci în care încărcătura și presiunea rezultatului s-a văzut în evoluția noastră, dar cel mai important este că am reușit să câștigăm. Mulțumim tuturor celor de acasă pentru susținere. A fost un sezon lung, cu evoluții bune, cu unele mai puțin bune, cu o participare în cupele europene, dar și cu un final pe care nu l-am anticipat, acela de a juca la baraj. Toată lumea știe cum am ajuns la acest baraj, dar important este că am reușit să trecem cu bine peste acest moment delicat și că, în sezonul viitor, vom evolua tot în Liga Florilor. Vreau să le felicit pe fete, pentru că au luptat până la final. Sper ca sezonul viitor să fie unul mult mai bun pentru CSM Târgu Jiu”, a spus Liviu Andrieș pentru site-ul csmtargujiu.ro

    Cea mai bună marcatoare din acest sezon a CSM Târgu Jiu, Maria Gavrilă, a marcat de 4 ori în poarta celor de la Deva și a condus atacurile echipei noastre într-un meci extrem de important pentru viitorul CSM Târgu Jiu. „Ne bucurăm că totul s-a terminat cu bine. Azi am luptat împreună până la capăt. A fost un meci greu, încărcat cu tot felul de emoții și s-a cunoscut asta, jocul nostru nu a fost atât de lucid, însă totul s-a terminat cu bine. După hopul de duminică, cu Zalău, vom merge liniștite în vacanță. Vreau să îmi felicit colegele. Sunt mândră de noi, pentru că, în ciuda tuturor lucrurilor ce au fost împotriva noastră, am reușit să răzbim împreună”, a precizat Maria Gavrilă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!