spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 18, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal va participa la un puternic turneu de pregătire, la...

    Echipa de handbal va participa la un puternic turneu de pregătire, la Brașov

    CSM Târgu Jiu va disputa, vineri, 23 august, și sâmbătă, 24 august, la Brașov, ultimele meciuri de pregătire din această vară. În Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, va avea loc un puternic turneu amical, cu participarea a 4 echipe din Liga Florilor: Corona Brașov, CSM Târgu Jiu, Măgura Cisnădie și SCM Râmnicu Vâlcea.

    CSM Târgu Jiu va disputa primul meci contra grupării Măgura Cisnădie, vineri, 23 august, de la ora 17.00.

    Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache intră în linie dreaptă cu pregătirea, pentru debutul în noul sezon de Liga Florilor. Gruparea gorjeană va participa la un ”patrulater”, cu alte trei echipe din prima ligă a României. După duelurile cu Activ Ploiești, echipă de Divizia A, CSM Târgu Jiu continuă seria amicalelor din această perioadă precompetiţională. Handbalistele noastre vor avea parte de două teste, la Brașov, de această dată contra unor echipe de Liga Naţională.

    Turneul de la Brașov se va disputa în sistem Final 4, cu semifinale şi finale, care va fi deschis vineri, de meciul dintre CSM Târgu Jiu şi Măgura Cisnădie (ora 17.00), urmat de duelul dintre Corona şi Vâlcea (ora 19.00). Sâmbătă, de la ora 10.00 este programată finala mică, iar de la 12.00 va avea loc finala mare. Andrei Enache ne-a spus care sunt obiectivele grupării gorjene la acest turneu.

    „Au fost destul de multe greșeli“

    Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu, a spus că turneul este unul puternic: ”Este un turneu destul de puternic, cu echipe de un alt calibru față de ultimele două jocuri amicale, iar noi urmărim ca și nivelul nostru să fie mai sus, urmărim ca numărul greșelilor neforțate, care a fost unul destul de mare la ultimele două partide, să fie mult mai mic, pentru că, repet, au fost destul de multe greșeli, iar ritmul pe care noi îl avem și agresivitatea în apărare să fie mult mai sus. Din punct de vedere fizic, cred că suntem la un nivel bun. Din punct de vedere al jocului și al organizării, încă mai avem de lucru, încă mai avem de pus la punct anumite trasee și sper că, până la debutul campionatului, să reușim să reparăm anumite lucruri care încă nu funcționează și am convingerea că împreună cu fetele, cu Liviu Andrieș, cu toți care suntem aici, o să reușim să ne capacităm și să atingem cel mai bun nivel al nostru la momentul începerii campionatului”.

    În prima etapă din sezonul 2024-2025 din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei Gloria Buzău. Meciul este programat pentru 30 august, de la ora 18.00. Prima partidă de pe teren propriu a echipei noastre este programată pentru miercuri, 4 septemebrie 2024, de la ora 17.30, contra Rapid București.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!