spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăSportFostul președinte al CSU „Constantin Brâncuși“, bilanț la final de mandat

    Fostul președinte al CSU „Constantin Brâncuși“, bilanț la final de mandat

    Virgil Popovici, fostul președint al Clubului Sportiv Universitar „Constantin Brâncuși“, și-a prezentat bilanțul, după o activitate de patru ani și jumătate în fruntea clubului.
    „10.01.2020-29.07.2024…4 ani, 6 luni și 19 zile.
    În data de 10.01.2020, am preluat un club, care încă nu-și găsise propria identitate și drumul spre performanță. Datorii, neîncredere, o tentativă de promovare in primul eșalon valoric handbalistic ratată, nimic, care să te facă să fii optimist. Era doar un grup de jucători cu antrenorii lor, care se încăpățânau să creadă în viitorul acestui club.
    Și am început reconstrucția lui, redând încrederea antrenorilor și jucătorilor in club, oferindu-le respectul cuvenit și formând o echipă în teren și în afara lui. Am prins o pandemie, in care nu am avut probleme, am plecat cu echipa să jucăm la Runcu. Am avut grijă ca jucătorilor și antrenorilor să nu le lipsească nimic.
    4 ani și jumătate împărțiți în mandate interimare de cate 6 luni, dobândite prin munca mea și a celor de lângă mine, pentru că am format o familie, „FAMILIA CSU CB” !
    În toți acești ani, „am investit” timp, sănătate, am făcut de toate, atunci când nu avea cine!
    Am făcut să fie bine și sunt mândru de ceea ce am reușit !
    Nu am nimic să-mi reproșez și sunt multe, foarte multe realizări, pe care nu are rost să le detaliez aici! Las in urma mea un club stabil financiar și sportiv!
    Acum, la ceas de bilanț, mulțumesc tuturor, celor care au crezut în mine, în experiența și în potențialul meu intelectual și managerial!“, a transmis Virgil Popovici, pe pagina sa de Facebook.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!