spot_img
28.4 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 26, 2024
Altele
    AcasăSportFotbalist de la Viitorul Pandurii, transferat la Corvinul Hunedoara

    Fotbalist de la Viitorul Pandurii, transferat la Corvinul Hunedoara

    Alexandru Gîrbiţă, de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, acolo unde a fost cel mai bun marcator în acest sezon, cu nouă goluri, a fost transferat la Corvinul Hunedoara. El a semnat o înţelegere pe doi ani cu clubul din Hunedoara, care a câștigat Cupa României. Aceasta este prima mișcare din zona transferurilor bifată după victoria recentă.

    Născut la Craiova, Gîrbiţă a evoluat în 24 de partide în stagiunea recent încheiată, atât în sezonul regular, cât şi în play-out şi a fost chiar unul dintre marcatorii celor de la Viitorul Pandurii în meciul direct cu Corvinul, disputat la finele lunii septembrie, anul trecut, şi câştigat de echipa gorjeană cu 2-1. Fotbalistul, care poate evolua ca „aripă”, a petrecut nu mai puţin de şase sezoane la echipa din Târgu Jiu, evoluând încă de la începutul proiectului, pe când clubul a purtat denumirea de Energeticianul.

    În total, el a bifat peste 6.000 de minute în tricoul alb-albaştrilor, având 110 partide jucate, din care mai bine de jumătate din postura de titular.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!