spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăNews AlertAur pentru Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu!

  Aur pentru Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu!

  Rezultate remarcabile care ridică prestigiul liceului, pentru un elev de la CNET. Acesta a participat la un concurs internațional de informatică și a obținut aurul.

  „Felicitări elevului nostru DRAGOŞ TRȊNCĂ pentru obținerea medaliei de aur în finala concursului internațional de informatică American Computer Science League! Acesta este cel mai bun rezultat pentru CNET din istoria participării la acest concurs. Elevii noștri au mai obținut patru medalii de argint în 2020. Felicitări si doamnei profesoare MIHAELA RUNCEANU, care, din anul 2019 până acum, a pregătit echipele noastre participante la această prestigioasă competiție”, au transmis reprezentanții CNET.

  „O felicităm si pe MIRIAM MODORAN care a obtinut un scor foarte bun! Concursul internaţional de informatică ACSL (American Computer Science League) este o prestigioasă competiţie de informatică iniţiată în 1978, competitie la care participă echipe de pe toate continentele, la mai multe categorii: Senior, Intermediate, Junior, Elementary ,Classroom”, a completat CNET.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!