spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSportLupta interioară a Emmei Răducanu: "Sunt mulți rechini"

  Lupta interioară a Emmei Răducanu: „Sunt mulți rechini”

  Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu a mărturisit că, uneori, își dorește să nu fi câștigat US Open, deoarece succesul și celebritatea au adus cu sine o presiune copleșitoare, conform informațiilor furnizate de Reuters.

  În 2021, Răducanu a obținut victoria la US Open la vârsta de 18 ani. Însă, din cauza accidentărilor suferite, performanțele sale ulterioare nu au fost la fel de r“De atunci am avut o mulţime de probleme, una după alta. Sunt rezistentă, toleranţa mea este mare, dar nu este uşor. Şi uneori mă gândesc în sinea mea că mi-aş fi dorit să nu fi câştigat niciodată US Open”, a spus sportiva pentru Sunday Times.

  Victoria remarcabilă a Emmei Răducanu la US Open a fost însoțită de laude, însă a expus-o și la o lume nouă, aspră și plină de așteptări, de care nu era conștientă.

  „Ce am înţeles în ultimii doi ani este că tot ce vine cu circuitul nu este un mediu foarte plăcut, de încredere şi sigur. Trebuie să fii foarte atentă pentru că sunt mulţi rechini. Cred că oamenii din domeniu, în special cu mine, pentru că aveam 19 ani, iar acum am 20, mă văd ca o puşculiţă. A fost dificil de gestionat situaţia. Am învăţat că trebuie să îţi menţii cât mai mic posibil cercul.”a mai spus Ema Răducanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: