spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăSportLuptătorul Amelian Istrătescu a câștigat medalia de bronz la Finalele Campionatului Național...

  Luptătorul Amelian Istrătescu a câștigat medalia de bronz la Finalele Campionatului Național Individual de lupte libere

  Luptătorii de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mădălin Gorjanu, au avut evoluții foarte bune în cadrul Finalelor Campionatului Național Individual de lupte libere U15 și U20 de la Târgu Mureș.

  Amelian Istrătescu a reușit să câștige medalia de bronz la U15, la categoria 85 de Kg. O evoluție foarte bună a avut și Octavian Mitoi, care a ocupat locul 5, la categoria 75 de Kg, în întrecerea sportivilor U20.

  Timp de trei zile, între 21 și 24 septembrie, orașul Târgu Mureș a găzduit cei mai buni luptători din țară la categoriile de vârstă U20 și U15, în cadrul Finalelor Campionatului Național Individual de Lupte Libere. Printre sportivii care au intrat pe saltea au fost și Octavian Mitoi și Amelian Istrătescu.

  Mitoi a intrat în luptă la categoria 75 de kilograme, dar a pierdut finala pentru bronz, după un meci foarte disputat, la o diferență de doar două puncte, contra unui sportiv foarte bun, de la CSS Târgu Mureș, care prinde podiumul în fiecare an. Inițial, Istrătescu trebuia să participe la categoria 75 de kilograme, dar eforturile sale de a se încadra în categoria de greutate nu au dat rezultatele scontate, astfel că, în ultimul moment, s-a luat decizia de a participa la categoria de 85 de kilograme.

  Amelian s-a descurcat foarte bine, deși concurența la această categorie a fost una mult mai mare. Amelian a avut însă o evoluție foarte bună și a reușit să urce pe podium.

  Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu, a spus că Amelian Istrătescu a fost slăbit în încercarea de a se încadra în categoria de greutate: „Amelian nu s-a simțit prea bine în încercarea de a slăbi pentru a intra în categoria 75 de kilograme și, în ultima zi, am decis să intre la 85 de kilograme. Știam că la această categorie va fi extrem de greu, dar el a reușit un rezultat foarte bun, arătând că nu întâmplător este medaliat la Cupa României.

  Dezamăgirea din semifinala de la Costinești l-a ambiționat și a muncit mai mult, iar la Târgu Mureș s-a văzut rezultatul. Sunt foarte mulțumit de cei doi sportivi și sunt sigur ca vor continua seria de rezultate bune și foarte bune pentru CSM Târgu Jiu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: