spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăSportLuptătorul Amelian Istrătescu, medalie de bronz la Cupa României

    Luptătorul Amelian Istrătescu, medalie de bronz la Cupa României

    La Cupa României U15 la lupte libere, competiție care s-a desfășurat în weekend-ul trecut, la Piatra Neamț, Amelian Istrătescu a câștigat bronzul la categoria 75 de Kg.

    Tânărul și ambițiosul sportiv, care este legitimat la secția de box a clubului CSM Târgu Jiu, unde are rezultate foarte bune, sub îndrumarea antrenorului Petrișor Gănănău, dar și la secția de lupte a aceluiași club, unde este pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, a avut o evoluție de excepție la Piatra Neamț. Intrat pe saltea la categoria 75 de Kg, Amelian Istrătescu a fost foarte aproape de finală. A terminat însă pe podium, pe locul 3.

    Antrenorul Mădălin Gorjanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Amelian Istrătescu, unul dintre cei mai talentați tineri sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu: „O evoluție curajoasă din partea lui Amelian. Știam că are acest potențial de a urca pe podium, dacă își valorifică atuurile. Sunt foarte fericit pentru el, pentru că a muncit foarte mult în ultimul timp și îmi doream mult ca această muncă să-i fie răsplătită. Amelian este un băiat extraordinar, polivalent și sper să aibă rezultate din ce în ce mai valoroase. Dacă muncești, așa cum o face el, este clar că și rezultatele nu vor întârzia să apară”.

    Pe lângă Amelian Istrătescu, CSM Târgu Jiu mai este reprezentat la această competiție de alți doi sportivi, de doar 13 ani: Yanis Peciuc la categoria 43 kg și Rareș Ninu la categoria 57 kg.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: