spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportMajoritatea jucătoarelor de la CSM Târgu Jiu au semnat prelungirea contractelor

    Majoritatea jucătoarelor de la CSM Târgu Jiu au semnat prelungirea contractelor

    Cea mai mare parte a jucătoarelor de la echipa de handbal Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu vor evolua și în sezonul următor.

    Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, a spus că a semnat prelungirea contractelor cu cea mai mare parte a jucătoarelor: „Am semnat în majoritate și cu celelalte jucătoare. O să mai fie și alte transferuri. Ne dorim să avem o echipă mai puternică în sezonul următor.
    Au fost multe cazuri în care jucătoare foarte bune nu au reușit să se adapteze, așa cum a fost cazul cu Simone Bohme. Nu s-a acomodat la oraș și nu era fericită, astfel că nu puteam să o ținem cu forța“.

    Jucătoarea care a făcut senzație la Târgu Jiu va juca și în sezonul următor

    Unul dintre cele mai bune transferuri făcute de CSM Târgu Jiu este jucătoarea Helena Gilda Simão Paulo, în vârstă de 26 de ani, căpitanul echipei Angolei. „Este o adiție bine venită și foarte bună, care s-a integrat și se va integra foarte bine. Este și o problemă de limbă deoarece ea nu vorbește decât portugheza, dar limbajul handbalului este cam la fel și a fost integrată. Are contract pe un an și jumătate, ceea ce înseamnă că va fi la Târgu Jiu și în sezonul următor“, a precizat Robert Bălăeț.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: