spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 16, 2024
Altele
    AcasăSportMeci special pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu, împotriva vicecampioanei României

    Meci special pentru echipa de handbal CSM Târgu Jiu, împotriva vicecampioanei României

    CSM Târgu Jiu se pregătește pentru un nou duel tare în Liga Florilor MOL. Miercuri, 4 septembrie, de la 17,30, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca împotriva vicecampioanei României, Rapid București.

    Oficialii clubului gorjean speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora jocului cu echipa bucureșteană: „Pentru noi, cel mai important meci este cel de miercuri, de la ora 17.30. Sunt convins că sala va fi plină și că oamenii ne vor susține cu mult drag. Mai fac încă o dată un apel la fani pe această cale. Pot să vină să-și procure în continuare abonamente pentru sezonul care tocmai a început. Biletele se găsesc și pe site și cu o oră și jumătate înaintea meciului, la sală. Așteptăm toți iubitorii sportului să fie alături de fetele noastre în tribune”, a declarat Dan Ilieș, șef serviciu în cadrul CSM Târgu Jiu.

    „Noi o să ne jucăm șansa și o să dăm tot ce putem“

    Rapid București a fost bănuită de blat, la finele sezonului trecut, când a terminat la egalitate, 32-32, cu Măgura Cisnădie, rezultat care a dat peste cap planurile echipei din Târgu Jiu, deoarece a ajuns la baraj. Câteva săptămâni mai târziu, în runda inaugurală din noua stagiune a Ligii Florilor MOL, diferența dintre cele două formații a fost una evidentă. Rapid s-a impus la 8 goluri, într-un meci în care nu a mai fost loc de interpretări. Episodul respectiv face ca meciul de miercuri să aibă o încărcătură aparte, așa cum spunea Dan Ilieș în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de miercuri.

    „Evident, Rapid București este o formație care vine clar favorită. Noi o să ne jucăm șansa și o să dăm tot ce putem din noi, în primul rând, să plecăm acasă mulțumiți și oamenii din tribună să aplaude, la sfârșit, cu încredere echipa noastră. Vrem să luăm meciurile pe rând. Am vorbit și cu staff-ul tehnic și cu fetele la începutul campionatului și ne dorim, de la an la an, să facem lucruri mai bune. Nu ne-am făcut un plan. Cred că trebuie să jucăm cu absolut toate echipele la fel de tare și să fim 100%. Doar așa cred că vom putea face față într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume”, a mai spus Dan Ilieș.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!