spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 16, 2024
Altele
    AcasăSportPugilistul gorjean Alexandru Sulea va participa la un turneu internațional

    Pugilistul gorjean Alexandru Sulea va participa la un turneu internațional

    Pugilistul gorjean Alexandru Sulea, legitimat la CSM Târgu Jiu, va participa în această săptămână la turneul internațional ”Centura Moldovei”, la Iași. Alexandru Sulea va intra în ring la categoria 86 de kilograme.

    În perioada 3-8 septembrie 2024 se va desfășura la Iași turneul internațional „Centura Moldovei”. Anul acesta competiția se adresează categoriilor de vârstă Tineret și Seniori U22 masculin. Competiția se va desfășura la Sala Polivalentă din Iași şi va aduna la start cei mai buni pugilişti din ţară la aceste două categorii de vârstă. Printre aceștia se numără și Alexandru Sulea, medaliat cu argint la seniori U22 la Cupa României de Tineret și Seniori U22 Masculin la Box, competiție care s-a disputat la Brăila. Și la Iași, pugilistul legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de Petrișor Gănănău, va urca în ring la categoria 86 de kilograme. Sportivul gorjean merge în capitala Moldovei cu gândul de a urca din nou pe podium, pentru că etapa de la Iași este criteriu de selecție pentru Campionatul European.

    „Este un turneu foarte important“

    ”Am încredere că Alexandru Sulea va face un turneu foarte bun. El vrea să confirme trendul ascendent pe care se află în ultimii ani. S-a pregătit foarte bine şi noi sperăm să se întoarcă cu o medalie de la acest turneu. Sper ca Alexandru să fie la capacitate maximă la Iași, pentru că este un turneu foarte important, în urma căruia poate fi convocat la lotul național. Eu am încredere în el și cred cu tărie că poate să facă o figură frumoasă. Ne bucurăm că participăm la o astfel de competiție puternică, unde reprezentăm CSM Târgu Jiu, și vreau să-i mulțumesc pe această cale domnului director Robert Bălăeț, pentru că este alături de noi și ne sprijină”, s spus Petrișor Gănănău, antrenor secția box CSM Târgu Jiu.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!