spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 8, 2024
Altele
    AcasăSportSportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu vor participa la...

    Sportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu vor participa la un turneu de pregătire la Zalău

    Sportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu se vor deplasa zilele acestea în Transilvania, la Zalău, acolo unde vor participa la un puternic turneu de pregătire. Pugiliștii antrenați de fostul mare campion Petrișor Gănănău vor participa la Cupa Municipiului Zalău.

    La competiția care se va disputa pe 26 și 27 iulie, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de 8 sportivi, la diferite categorii de vârstă și greutate.

    După antrenamentele intensive din ultima perioadă, la finalul lunii iulie, sportivii secției de box a CSM Târgu Jiu au ocazia să-și măsoare forțele în cadrul unei puternice competiții amicale, de pregătire, găzduită de municipiul Zalău. Competiția aduce la start aproape 100 de sportivi de la 20 de cluburi din mai multe zone ale țării, printre care de la Sibiu, Dej, Baia Mare, Cluj-Napoca, Alab Iulia, sau Oradea. Printre cluburile participante se numără și CSM Târgu Jiu, care are sportivi în această competiție la toate categoriile de vârstă, la copii, juniori, tineret și seniori, la masculin, dar și la junioare feminin.

    De la CSM Târgu Jiu vor urca în ring la cea mai mică dintre categorii, la copii, Hector Văduva, la categoria 30 de kilograme, Sebastian Petrea, la categoria 32 de kilograme și Corleone Bonculescu, la categoria 54 de kilograme. La juniori, la masculin, vor intra în ring Alexandru Licuriceanu, la categoria 48 de kilograme și Răzvan Tomescu, la categoria 60 de kilograme. Tot la categoria de vârstă juniori, dar la feminin, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de Alisia Bîrzavă, la categoria 48 de kilograme. La tineret, CSM Târgu Jiu va boxa la Zalău prin Valentin Cărbunaru, la categoria 71 de kilograme, în timp ce la seniori, pentru CSM Târgu Jiu va urca în ring medaliatul cu argint la Cupa României de Tineret și Seniori U22 Masculin de anul acesta, Alexandru Sulea, care va boxa la categoria 86 de kilograme.

    Petrișor Gănănău își dorește în continuare pentru elevii săi cât mai multe confruntări puternice, iar turneul de la Zalău este o bună oportunitate pentru a-și testa elevii după o lungă perioadă de pregătire, dar și un turneu util în perspectiva participării la viitoarele competiții oficiale din România: „Este un turneu foarte util. Vreau ca sportivii mei să intre în ritmul meciurilor oficiale. Vrem să punem în practică, cu sportivii legitimați la CSM Târgu Jiu, tot ce am făcut la antrenamente în ultima perioadă. Acest turneu ne prinde foarte bine în vederea competițiilor oficiale din România, și vreau să mulțumesc pe această cale conducerii clubului nostru și domnului Bălăeț pentru susținere, dar și Larisei Buzatu, care este alături de echipa de box, necondiționat. The best team! Forța CSM Târgu Jiu!”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!