spot_img
19.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăSportTrei atlete de la CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, vicecampioane naționale

  Trei atlete de la CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, vicecampioane naționale

  În proba de maraton, în cadrul celei de-a șasea ediții a “UVT Liberty Marathon”, Alina Eremia, Andreea Chivoiu și Mihaela Cepoi, sportive cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătite de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, au câștigat titlul de vicecampioane naționale, în proba de maraton pe echipe, la senioare.

  Sportivele legitimate la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii au fost în prim-planul curselor de maraton, atât la individual, cât și pe echipeAlina Eremia a câștigat bronzul la individual senioare și va reprezenta România la Campionatul Balcanic de Maraton de la Atena, Grecia. Și Andreea Chivoiu a urcat pe podium. A cucerit argintul și a devenit vicecampioană națională de tineret. Și Mihaela Cepoi s-a întors cu o medalie de la maratonul timișorean. A luat bronzul la individual tineret.

  Alina Eremia, care a câștigat anul trecut aurul în această competiție, a terminat cursa pe locul 3, dar a realizat cel mai bun timp al său în proba de maraton. Alina a terminat cursa în 2h 55min11sec, ceea ce reprezintă un „personal best”, timp care a trimis-o nu doar pe podium, pe locul 3, ci și la Atena. Sportiva antrenată de Ion Bură va reprezenta România la Campionatul Balcanic de Maraton la Atena. Sportiva a spus că rezultatul o bucură foarte mult: „M-am clasat pe podium, așa cum mi-am propus. Am reușit un personal best de 2h 55min 11s, ceea ce mă bucură foarte mult și abia aștept să reprezint România la Campionatul Balcanic de Maraton la Atena”.

  Andreea Chivoiu a reușit să cucerească argintul și să devină vicecampioană națională de tineret. O performanță excepțională pentru sportiva din Târgu Jiu, mai ales că ea se află la doar a doua sa cursă de maraton. A alergat foarte bine și a cucerit argintul în proba de tineret individual și a contribuit decisiv la câștigarea medaliei de argint pe echipe, la senioare. „Pot spune că această cursă a fost printre cele mai frumoase pe care le-am alergat. Cu toate că este o probă grea, cred că va rămâne printre primele cele mai frumoase curse. Le mulțumesc din suflet antrenorilor mei pentru tot sprijinul acordat și pentru că au crezut în mine”, a spus Andreea Chivoiu.

  Mihaela Cepoi a luat bronzul la individual tineret, deși nu a putut alerga la potențialul său maxim. Sportiva consideră că traseul a fost unul dificil, dar se bucură că a reușit să urce pe podium, atât cu echipa, cât și la individual: „A fost o cursă destul de dificilă, dar am reușit să mă clasez pe locul 3 la individual tineret, pe un traseu destul de complicat, desfășurat pe 4 ture de 10,5 km, destul de încurcat printre străduțe, dar și cu un parc frumos, am înconjurat lacul Bega și centrul orașului. M-am simțit ok, dar nu atât de bine cât să mă clasez pe un loc mai bun”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!