spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
vineri, mai 10, 2024
Altele
    AcasăSportUn sportiv gorjean va juca în continuare la echipa de baschet CSM...

    Un sportiv gorjean va juca în continuare la echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Lotul CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024 din Liga Națională de Baschet Masculin prinde contur. După Camil Berculescu, un alt baschetbalist gorjean, Andrei Bărăgan, și-a pus semnătura pe un nou contract cu CSM Târgu Jiu. Baschetbalistul de 20 de ani a semnat pentru următoarele două sezoane cu gruparea gorjeană.

    Andrei Bărăgan, jucător care poate evolua pe pozițiile 1 și 2, este în acest moment cel mai tânăr component din lotul echipei din Târgu Jiu. Andrei, care și-a făcut debutul la seniori în tricoul echipei CSM Târgu Jiu, în Liga Națională, a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului gorjean și a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane. Andrei Bărăgan își dorește ca următorul sezon să fie unul mult mai bun decât cel recent încheiat. Baschetbalistul gorjean, care va bifa cel de al treilea sezon cu CSM Târgu Jiu la cel mai înalt nivel în baschetul românesc, vrea în play-off în următoarea stagiune a Ligii Naționale.

    „În urma unor discuții cu conducerea clubului, am decis să rămân la CSM Târgu Jiu. Vreau ca, în următorul sezon, să joc și să ajut echipa cât mai mult, iar pentru asta sunt dispus să dau totul la antrenamente, dar și atunci când voi intra pe teren. În ceea ce privește echipa, obiectivul principal este calificarea în play-off. Hai CSM!”, a spus Andrei Bărăgan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: