spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportVictorie de senzație obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Victorie de senzație obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu s-a impus cu 100-96 în fața grupării CS Vâlcea, în penultima etapă din Grupa 11-18. Este al doilea meci consecutiv în care baschetbaliștii gorjeni reușesc să înscrie 100 de puncte. Meciul a contat pentru etapa a 25-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95.

    Victoria obținută este extrem de importantă pentru gruparea gorjeană în lupta pentru șefia Grupei 11-18. Baschetbaliștii echipei noastre au făcut un nou joc excelent pe fază ofensivă, reușind să înscrie, pentru al doilea meci consecutiv, 100 de puncte în Liga Națională. CSM Târgu Jiu se menține pe locul 2 în Grupa 11-18 și se pregătește acum pentru meciul cu Craiova, din ultima etapă a grupei, într-o adevărată finală pentru prima poziție a grupei.

    Chiar dacă meciul a fost unul destul de echilibrat, echipa din Vâlcea a contat doar în primul sfert al partidei, în timp baschetbaliștii CSM Târgu Jiu s-au impus în toate celelalte 3 secvențe ale meciului. Pe sferturi scorul a fost 26-19, 23-27, 17-23, 30-31.

    „Am jucat foarte bine ca și echipă“

    Kresimir Basic consideră că unitatea grupului de la CSM Târgu Jiu a făcut diferența într-un meci foarte greu: „Meci greu de la început până la sfârșit. Am jucat foarte bine ca și echipă. Felicitări jucătorilor pentru efort și modul cum au reacționat într-o sală foarte grea. Sperăm să putem ține ritmul și pentru meciul următor în care se va decide câștigătoarea grupei”.

    Cel mai bun om al echipei noastre a fost Dimitrius Underwood. Americanul a terminat meciul cu 24 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive. A fost urmat de un alt american, Cameron Oluyitan, care a încheiat partida cu 17 puncte, 4 recuperări și două pase decisive. Și bosniacul Arsenije Vuckovic a avut o nouă evoluție remarcabilă, cu 15 puncte marcate, 10 recuperări și un asist.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: