spot_img
20.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportVIDEO Victorie de senzație obținută în ultima secundă de echipa de baschet...

    VIDEO Victorie de senzație obținută în ultima secundă de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu a obținut o victorie senzațională în prima etapă din grupa 11-18 în deplasare, contra CSM Baschet Petrolul Ploiești. Coșul victoriei a fost reușit în ultima secundă de către americanul Cameron Oluyitan printr-o aruncare de 3 puncte.  

    Gorjenii s-au impus pe terenul unei echipe greu de învins pe propriul teren, la capătul unui meci cu două reprize diametral opuse, cu numeroase răsturnări de situație pe tabelă, cu o revenire de senzație a baschetbaliștilor gorjeni în repriza secundă și cu un final de infarct. Prima parte a fost dominată de gazde, în timp ce repriza secundă a aparținut echipei din Târgu Jiu, care a reușit o ”remontada” de poveste, care la un momendat părea extrem de departe. Și asta pentru că în prima parte a meciului, gazdele au avut +20 pe tabelă(51-31). Gorjenii nu au cedat și au redus ecartul la -14 până la pauză. Repriza secundă a fost o goană nebună după adversar. Băieții lui Kresimir Basic au crezut în șansa lor până la capăt, iar eforturile lor au fost răsplătite la final, cu o victorie uriașă în lupta pentru ocuparea unei poziții cât mai bune la finalul campionatului. ”Eroul” grupării gorjene a fost Cameron Oluyitan. Americanul a reușit coșul care a adus victoria echipei noastre, el fiind și cel mai bun marcator al echipei din Târgu Jiu, cu 23 de puncteA fost un prim pas pe care gorjenii l-au făcut în îndeplinirea obictivului din faza a doua a campionatului, clasarea în primele 4 echipe în Grupa 11-18.

     

    Antrenorul Kresimir Basic și-a felicitat jucătorii pentru această victorie: „O victorie muncită și foarte importantă. Am crezut mereu în victorie, chiar și la -20, iar asta spune multe despre puterea mentală a echipei și despre spiritul nostru de luptă. Felicitări jucătorilor și întregii echipe. Sperăm că am adus bucurie, acasă, la Târgu Jiu. Astăzi ne bucurăm, iar de luni ne întoarcem la muncă, pentru că sâmbăta viitoare urmează o nouă deplasare grea”.

    Cameron Oluyitan a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene. Americanul a reușit 23 de puncte și a fost autorul coșului de 3 puncte care a adus victoria echipei noastre. El a fost urmat de Dimitrius Underwood, care a totalizat 18 puncte, 9 recuperări și 10 pase decisive. Ethan Wright a terminat meciul cu 17 puncte, 1 recuperare și un asist.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: