spot_img
12.8 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPlecări masive de la Energia

    Plecări masive de la Energia

    Echipa de handbal Energia Pandurii a intrat în vacanţă după ce a ratat calificarea în cupele europene. Gorjenii au încheiat munca imediat după meciul cu Dinamo, iar conducerea a anunţat lista cu jucătorii la care s-a renunţat. Zece jucători are lista cu handbaliştii la care s-a renunţat, aceştia urmând să plece spre alte echipe.
    Astfel, s-a renunţat la Martin Juzbasic, Mihai Asoltanei, Andrei Păiuş, Cosmin Liberţ, Ghiţă Roman, Ionuţ Mazilu, Vali Popescu, Andrei Enache, Dan Ilieş şi Răzvan Mledenciu. Aceşti handbalişti au fost anunţaţi că nu vor mai continua la Energia, fiind sfătuiţi să-şi caute alte echipe unde să joace.

    Reunire sub semnul întrebării

    Antrenorul Liviu Andrieş a fost reconfirmat în funcţia de antrenor principal pentru campionatul viitor, însă acesta nu a stabilit exact şi programul de pregătire. „Nu ştiu exact când vom relua pregătirile, probabil la începutul lunii iulie. Totul depinde de când va începe campionatul, există şi varianta ca viitorul sezon să înceapă la finalul lunii august, aşa că ar trebui să începem undeva pe 2-3 iulie. Dacă se va începe campionatul în septembrie o să reluăm pregătirea undeva pe 8-9 iulie. Vedem, o să stabilim în curând ce vom face”, a declarat Liviu Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!