spot_img
27 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAcuzaţii şi ameninţări, după ce a fost mazilit de la şefia PSD...

    Acuzaţii şi ameninţări, după ce a fost mazilit de la şefia PSD Gorj

    Popeangă a pierdut funcția de vicepreședinte pentru că nu a participat la ședințele de partid, susțin social-democrații gorjeni. “Nu mi s-a adus la cunoștință că am pierdut funcția de vicepreședinte al PSD Gorj”, susține deputatul Vasile Popeangă, la aflarea veștii că a pierdut postul respectiv. Poeangă susține, însă că nu avea cum să participe ieri la Conferința Județeană, din moment ce numele său nu apărea pe lista delegaților participanți. Acesta îl acuză pe Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj că nu l-ar fi inclus intenționat pe lista respectivă și amenință din nou cu dezvăluiri despre activitatea desfășurată de acesta ca șef al Consiliului Județean Gorj.
    Popeangă mai spune că i s-ar fi părut normal să fie informat asupra faptului că a pierdut funcția de vicepreședinte și, mai mult decât atât acesta se așteaptă să fie chiar exclus din partid în următoarea perioadă.
    Asculta declaraţiile lui Popeanga pe http://www.radioomega.ro/2015/10/02/acuzatii-si-amenintari-dupa-ce-popeanga-a-fost-inlaturat-de-la-conducerea-psd-gorj/#continut

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!