spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 8, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine câştigă duelul 31?

    Cine câştigă duelul 31?

    S-au consumat în total 30 de dueluri directe între Pandurii şi Dinamo. Vorbim de meciuri contând pentru Liga 1, dar şi pentru Cupa României sau Cupa Ligii. Gorjenii au reuşit să câştige opt meciuri, alte opt partide s-au încheiat la egalitate, iar de 14 ori s-au impus dinamoviştii. Bilanţul este unul pozitiv în favoarea bucureştenilor, însă aceste date statistice contează mai puţin. „Când băieţii intră pe teren nu mai contează care a fost scorul în tur sau mai ştiu eu ce alt rezultat”, spune Edi Iordănescu. Trebuie menţionat faptul că şase din cele 14 victorii obţinute de Dinamo au fost înregistrate pe terenul pandurilor. Ultimele două izbânzi dinamoviste au venit în optimile de finală ale Cupei României dar şi Cupei Ligii, întreceri unde gorjenii nu s-au prea omorât cu firea.

    sport-03-22

    Duelul tribunei

    Meciul de la Severin ar putea atrage ca un magnet. La meciul cu Steaua în tribune au fost peste 10 mii de spectatori, acum sunt aşteptaţi în jur de 6-8 mii de spectatori. „Atmosfera nu o prea mai luăm în calcul. Indiferent câţi spectatori vor veni şi pe cine vor susţine sper să o facă în condiţii de fair play. Actorii sunt pe teren, ei contează”, spune Narcis Răducan.

    Hora, asul pandurilor

    Principalul marcator al pandurilor, Ioan Hora ar putea să-şi treacă din nou numele pe lista marcatorilor. Golgeter al Ligii 1, Hora ar putea pleca în vară de la Pandurii. „Hora este un jucător important în Liga 1. Este genul de jucător care reuşeşte să marcheze, ne-a ajutat mult. Ştiu că a existat interes pentru el încă din iarnă, poate ar fi bine să plece în vară. Asta dacă va fi bine şi pentru el dar şi pentru club. Din punctul meu de vedere după ce a reuşit să aibă un sezon bun având şanse mari să fie golgheterul României, Hora ar avea nevoie de o altă provocare. O plecare a lui pe o anumită sumă de bani ar fi de bun augur şi pentru Pandurii pentru că aşa cum aţi văzut şi semnalele de la Bucureşti, banii la Pandurii nu mai vin. Ar fi vorba de bani pentru club”, a comentat Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!