spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLa trântă cu titanul Israelului

    La trântă cu titanul Israelului

    Maccabi este cea mai titrată echipă din Israel, este un club plin de vedete internaţionale

    Maccabi Tel Aviv a ratat anul trecut titlul în Israel. O ratare importantă, însă acum cei de la Maccabi încearcă să redreseze corabia şi doresc să aibă un parcurs cât mai lung european. Pentru asta, cei de acolo trebuie să treacă de ambiţia pandurilor. „Ne jucăm şansa”, spun gorjenii la unison. Totuşi, Maccabi e un nume mare în Israel. Acolo antrenor este Shota Arveladze, fostul mare jucător gruzin. Mai mult, în echipa lui Maccabi face parte şi Yossi Benayoun, jucător care a evoluat la Arsenal, Chelsea sau Liverpool. Şi nu este totul. Din stafful echipei din Tel Aviv face parte şi Jordy Cruiff, aşa că se poate spune că la toate nivelele cei de la Maccabi s-au întărit cu vedete…

    sport-02-28

    „Ne vom lupta”

    Şeful pandurilor, Narcis Răducan spune că echipa din Israel este favorită în acest duel, dar cu toate astea oltenii nu depun armele. „Maccabi Tel-Aviv este cea mai titrată echipă din Israel, o echipă cu un buget peste al nostru, o echipă puternică. Plecăm cu şansa a doua, nu este o misiune imposibilă. Maccabi reprezintă un adversar puternic pentru noi dar nu imposibil de depăşit. Ne-am dori foarte mult ca traseul european să fie identic cu cel de acum trei ani când de asemenea am jucat în Israel. Avem şansa noastră, sigur că sunt mai închegaţi decât noi, pentru că noi am schimbat 10-11 jucători din lot, dar nu se ştie niciodată şi, ţinând cont de faptul că ne-am întărit destul de bine, avem o şansă şi ne vom lupta”, a declarat Narcis Răducan, şeful pandurilor.

    Automotivarea pandurilor

    Şi Petre Grigoraş a vorbit despre acest meci extrem de important. „Nu sunt emoţii sau trac. Este o încercare după o perioadă de frământări în această vară în care au avut loc multe schimbări la nivelul lotului şi chiar la banca tehnică după un sezon reuşit. Este această oportunitate de-a depăşi Maccabi, o echipă mai bine cotă ca noi. I-am urmărit, am discutat cu jucătorii, mă bucur că şi ei s-au interesat în ceea ce priveşte adversarul înainte de a vorbi eu cu ei. Vor face tot ce pot pentru a câştiga acest meci şi a lua o opţiune serioasă pentru retur. O şansă mare pentru toţi, vom face tot posibilul, dar nu ştiu ce vom reuşi”, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul pandurilor.

    În plus, tot tehnicianul gorjenilor susţine că elevii lui sunt concentraţi şi determinaţi să facă o dublă manşă tare. „Avem mulţi jucători valoroşi dar care nu sunt 100% din punct de vedere fizic şi trebuie să se adapteze cât mai repede. Avem jucători care ar putea să tranşeze prima manşă. Nu ştiu dacă ar fi o surpriză foarte mare. Ţinând cont de cote e o surpriză uşoară. Dacă vom reuşi asta e foarte bine pentru noi. La altfel de meciuri se motivează singuri. Fiecare jucător în astfel de momente, Campionate Mondiale sau Europene, cupe europene lasă la o parte totul şi se gândesc doar la meciuri. nici un jucător din lot nu se va gândi la ce probleme are ci se va gândi cum să reprezinte echipa şi pe el în cupele europene. Am puţine să le spun înainte de meci. Am încredere în jucători. Avem de câştigat din astfel de meciuri şi nu se poate absolut nimic dacă nu va fi aşa cum ne dorim”, a mai punctat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: