spot_img
27 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPlanurile mari ale lui Dan Vasilică: „Calificare, calificare, calificare, calificare”

    Planurile mari ale lui Dan Vasilică: „Calificare, calificare, calificare, calificare”

    Tot Vasilică: „Vrem să trecem de toate cele patru tururi din Cupă şi să jucăm cu o echipă de Liga 1”

    Internaţional Băleşti vrea să dea marea lovitură şi să aducă în comuna gorjeană o echipă de Liga 1. Două tururi trebuie să mai treacă cei de la Băleşti pentru a-şi vedea visul cu ochii şi să se dueleze cu o echipă de prima ligă. Ar fi sărbătoare acolo, ceva unic, o premieră pentru că până în acest moment la Băleşti a ajuns o singură echipă mare, Steaua, dar pentru a se antrena înaintea unui meci cu Pandurii. Dacă Internaţional Băleşti mai trece două tururi va ajunge să joace cu o echipă de Liga 1, de ce nu chiar contra Stelei…

    sport-02-14

    Obstacolul Posada

    Presiune mare pusă pe umerii jucătorilor echipei de Liga a 4-a din Băleşti la meciurile din Cupa României. Internaţional Băleşti se află la doar două meciuri distanţă de un duel cu o echipă de Liga 1, meci care s-ar juca în urbea din apropierea Târgu-Jiului. Dar, până la un posibil duel cu Steaua, cei de la Băleşti trebuie să treacă de Posada Perişani, iar apoi de încă un adversar, cel mai probabil de liga a 2-a. „Ne gândim la un meci cu o echipă de Liga 1, dar trebuie să facem totul treptat. Mai întâi trebuie să jucăm şi să trecem de Posada Perişani, iar apoi vedem ce ne vor rezerva sorţii”, spune antrenorul Dan Vasilică.

    Calificare x 4

    Planurile celor de la Băleşti sunt simple: „Calificare, calificare, calificare, calificare. Nu spun asta la întâmplare. Avem patru tururi în Cupă pe care vrem să le trecem cu bine. Suntem la jumătatea drumului, trebuie să mai câştigăm două meciuri şi am convingerea că asta se va şi întâmpla”, a mai spus Vasilică.
    Astăzi, de la ora 16.30, Internaţional va da piept cu echipa de Liga a 4-a din Vâlcea, Posada Perişani. „Vrem să câştigăm. Jucăm acasă, trebuie să ne impunem. Vrem să demonstrăm că se poate, că putem reuşi multe. Vrem să mai trecem de două tururi şi să ajungem la duel cu o echipă de Liga 1, oricare, nu contează”, a mai spus Dan vasilică.

    S-au spionat unii pe alţii

    Antrenorul echipei din Băleşti a mers duminică la Vâlcea pentru a vedea cum joacă Posada Perişani. Acelaşi lucru l-au făcut şi vâlcenii, aceştia urmărind echipa din Băleşti în deplasarea de la Bustuchin. „I-am văzut la meci, am dat despre ei. Formează o echipă bună cu individualităţi multe. Dar ca şi grup suntem peste ei, suntem mai legaţi. Le ştiu plusurile, vreau să cred că le ştiu şi minusurile, aşa că sper să ne folosim de minusurile lor pentru a ne impune. I-am văzut la ultimul lor meci de campionat, dar şi ei au venit şi ne-au văzut la Bustuchin şi sper să-i fi introdus pe o pistă falsă”, a mai comentat Dan Vasilică.

    Dau bani

    Sistemul desfăşurării Cupei presupune că până în faza 16-imilor, echipa gazdă are obligaţia asigurării costurilor de organizare, cu excepţia baremurilor de arbitraj care vor fi suportate în procente egale, 50-50%, de către ambele echipe. Echipa gazdă are obligaţia de a achita baremul de arbitraj şi observare în întregime, echipa oaspete având obligaţia de a achita ulterior către clubul gazdă jumătate din valoare. Pentru faza a III-a a Cupei României, baremurile de arbitraj sunt nete, iar cuantumul acestora este pentru un club organizator din Liga 4 sau mai jos de 940 RON (arbitru 340 RON, fiecare arbitru asistent câte 300 RON).

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!