spot_img
Altele
    AcasăActualitateFugarul și cu Mazilul s-au împăcat în mașina Jandarmeriei care i-a dus...

    Fugarul și cu Mazilul s-au împăcat în mașina Jandarmeriei care i-a dus la audieri. „Așa a vrut Dumnezeu“

    Foștii șefi ai Primăriei Târgu Cărbunești, care erau certați de șapte ani și nu își vorbeau, s-au împăcat într-o mașină a Jandarmeriei care i-a transportat pe cei doi la tocmai la malul mării pentru a fi audiați într-un dosar penal instrumentat de către Direcția Anticorupție Constanța. Mihai Mazilu, fost primar al orașului Târgu Cărbunești, și Ion Fugaru, viceprimar al aceleiași localități, sunt cercetați într-un dosar penal deschis în urma unui denunț cu privire la favorizarea unei firme din București pentru a câștiga licitațiile în vederea organizării Zilelor Orașului.

    Joi dimineața, un echipaj de jandarmi cu o mașină a venit în fața locuințelor celor doi adversari pentru a-i lua cu mandat, întrucât refuzaseră să se prezintă la DNA. Jandarmii au ajuns prima dată la uşa fostului primar Mihai Mazilu, după care au mers și acasă la Fugaru, care a fost uimit să îl vadă în mașină pe omul cu care nu vorbea de şapte ani. A urmat un drum de 10 ore până la Constanța, iar în tot acest timp cei doi s-au împăcat. „Ce nu au reușit prietenii noștri au reușit cu succes parchetul și cu Jandarmeria, adică să ne împace. Am mers 10 ore pe aceeași banchetă. Am avut discuții normale, au mai fost și amintiri de-ale noastre. Am avut discuții despre această perioadă în care nu am vorbit. Nu am discutat din ianuarie 2011 și până în prezent este o perioadă foarte mare. Dar poate că așa fost destinul și așa a vrut Dumnezeu, ca împăcarea să fie într-o mașină de jandarmi, să bem cafeaua împreună, să mâncăm micul dejun împreună și pe urmă să povestim ce am făcut acum zece ani“, a povestit Ion Fugaru. Procuroarea a aflat și ea povestea celor doi adversari. „Procuroarea a rămas surprinsă de această situație, iar la final, ne-a întins mâna și ne-a spus că este bucuroasă că a făcut un bine“, a mai spus Fugaru.

    Fugaru a rămas la mare

    După ce a fost audiat, Ion Fugaru a rămas la mare în concediu. Acesta le-a transmis anchetatorilor să amâne cu o zi, pentru că avea bilet la mare, dar aceștia au refuzat: „Am rămas la mare pentru că aveam bilet începând din 26 iulie. Eu le-am spus că vin la mare pe 26, pentru că am bilet și voi merge la audieri, dar procurorii probabil că nu au avut încredere. Eu am rămas în concediu. Am și pus o poză pe Facebook. Familia a venit cu mașina pe urmă“.

    Ce vizează ancheta penală

    Ancheta penală vizează organizarea Zilelor Orașului începând cu anul 2008, aceștia fiind acuzați că au favorizat firma care s-a ocupat de organizarea evenimentului. În prealabil, procurorii ceruseră documente de la Primăria Târgu Cărbunești, însă nimeni nu pare să știe de ce dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. „Este vorba de un denunț cu privire la unele contracte semnate de mine și de Mazilu în perioada 2008 și 2011. Să mă întrebi acum ce artiști au cântat la Zilele Orașului în 2008, 2009, și 2010 este o absurditate. A fost un denunț împotriva firmelor și a noastră“, a mai spus Fugaru.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: