spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii, fanii României

    Pandurii, fanii României

    Gorjenii vor sta cu ochii pe televizor la meciurile de astăzi cu Letonia şi Franţa

    Gorjenii dau patru jucători la echipele naţionale de tineret şi seniori ale României. Lazar, Rada şi Brata sunt la echipa de tineret iar Vlad Chiricheş la echipa mare a României. Primii trei vor întâlni astăzi de la ora 19.00 Letonia la Mediaş, meci la care va fi prezent în tribune şi preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. „Am trei copii aici şi trebuie să fiu lângă ei”, a comentat Pârvulescu. Acesta merge mai departe şi spune că „e o onoare să vedem jucătorii noştri cum îmbracă tricoul naţionalei”, a mai spus Pârvulescu.

    Emoţii pentru Chiricheş

    Când vine vorba de meciul naţionalei mari cu Franţa şi posibila titularizare a lui Vlad Chiricheş, antrenorul Petre Grigoraş e optimist. „Calităţile îl recomandă să fie titular, dar e greu de ales. Nu ştiu dacă va fi titular cu Franţa. Deocamdată nu se ştie, el sau Moţi. Am mai fost întrebat, şi am zis că dacă aş fi antrenor la o echipă de club şi i-aş avea pe Chiricheş şi Moţi în lot mi-ar fi greu să aleg unul din cei doi. Sunt convins că şi lui Piţurcă îi va fi greu să aleagă. Unul vine cu tinereţea şi entuziasmul iar celălalt cu o mai mare experienţă internaţională”, a spus Grig. În schimb, Pârvulescu spune că „ar fi senzaţional ca Vlad să joace contra Franţei, şi chiar le ţinem pumnii băieţilor noştri”. Mai mult, Grig a făcut şi calculele. „Calificarea, se ştia de la început că era foarte greu de realizat, chair şi locul doi e destul de greu de atins. Dacă nu câştigăm cu Franţa e clar că şansele pentru locul doi s-au dus, deci suntem obligaţi să câştigăm. Dacă nu, trebuie să ne gândim deja la următoarea campanie de calificare”, a mai declarat Grigoraş.

    Rada nu mai pleacă la Slatina

    Dat ca sigur, transferul lui Ionuţ Rada la ALRO Slatina a picat. „Nu putem să renunţăm la Rada. Accidentarea lui Tătaru a dat peste cap această mutare. Sunt sigur că Ionuţ Rada va deveni cât mai repede jucător de bază la Pandurii”, a mai spus Pârvulescu.

    „Nu are de ce să-i tremure picioarele lui Chiricheş, dacă va intra. Ce are dacă îl întâlneşte pe Benzema? Doar nu are patru picioare. Poate greşi oricine, la fel poate greşi şi Chiricheş. Un jucător are numai de câştigat dintr-un astfel de joc. Mai puţin probabil să fie titular, dar poate avem nevoie de el în repriza a doua”, Victor Piţurcă despre Chiruicheş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: