spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele

    Bârfe

    Se vorbeşte pe la colţuri că „situaţia din PNL, şi anume câţi lideri de opinie liberali îl susţin pe Crin Antonescu, ce cred despre dânsul în particular şi cât de dispuşi sunt să se compromită alături de acesta, constituie obiectul unui dosar voluminos. Periodic, rezultatele culegerii de informaţii sunt aduse la cunoştinţă lui Victor Ponta, Adrian Nastase şi Ion Iliescu. La ce le-or folosi, numai ei ştiu. Noi avem însă bănuiala că, din anturajul preşedintelui PSD, se scurg către Cotroceni”. (Sursa: ziare.com)

     

    Se apropie alegerile iar acest lucru îi bagă în febră şi pe politicienii Gorjului, care în ultimul timp sunt tot mai prezenţi în comunităţi, la diferite concursuri, bâlciuri, mai nou festivităţi de deschidere de an şcolar. Se vorbeşte în interiorul partidelor politice că Ponta găseşte, tot mai des, diferite motive pentru a veni în Gorj, sigur, pentru că perioada alegerilor locale se apropie şi de ce, ajutorul colegilor de la judeţ este cât se poate de „bine primit”.

     

    Se spune că ultimul post de radio apărut este în plină campanie de recrutări. Însă, doi dintre cei trei acţionari, deşi, au vădite interese politice(unul visează dimineaţa, la prânz şi seara un scaun de parlamentar iar, altul se gândeşte că dacă tot are o portavoce portocalie nu-i strică şi una roşie) nu sunt deloc prea darnici. Tocmai, de aceea au iniţiat o mulţime de discuţii cu oameni de media, dar fără finalizare.

     

    Este deja de notorietate că între Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, liderii PSD, numiţi de unii „siamezii”, au apărut tensiuni tot mai mari, în urma numirii lui Vasile Stănculete la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, numire făcută de Ion Călinoiu, fără a-l consulta pe partenerul Florin Cârciumaru.

     

     

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!