spot_img
17.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăActualitateA fost inaugurat noul sediu al RAR Gorj, în prezența ministrului Transporturilor

    A fost inaugurat noul sediu al RAR Gorj, în prezența ministrului Transporturilor

    Noul sediu al Registrului Auto Român (RAR) din județul Gorj a fost inaugurat ieri, în prezența ministrului Transporturilor și al reprezentanților instituție, precum și a autorităților locale. Clădirea se află pe strada Termocentrale și are o suprafață totală de 857 de metri pătrați. Parcarea dispune de peste 90 de locuri. Valoarea totală a investiției a fost de peste 10 milioane lei noi, fără TVA, fondurile fiind asigurate din surse proprii ale RAR.

    RAR Gorj va dispune de două linii integrate de verificare vehicule, principalul beneficiu adus clienților de noua tehnologie fiind acela că timpul de așteptare pentru programări va fi redus considerabil. Ministrul Cuc a fost întâmpinat cu pâine, sare și cu o ceașcă de țuică, după care a avut loc o slujbă religioasă. Dansatorii de la Ansamblul „Doina Gorjului“ au prezentat un scurt moment artistic, iar, la final, a avut loc vizitarea noului sediului.

    Timpul de așteptare se va reduce

    „Consider că modernizarea reprezentanței RAR Gorj este în primul rând o chestiune de respect pentru clienții care ne calcă pragul. Ne dorim ca timpul de așteptare la RAR să fie cât mai scurt și petrecut în codiții optime. Se va reduce la jumătate timpul de programare. Angajații noștri vor efectua prestațiile cu eficiență maximă datorită prezenței celor două linii integrate, care permit parcurgerea tuturor etapelor verificării și adunarea completă a informațiilor despre vehicul pe un singur buletin, care se tipărește la final, după terminarea activității tehnice. Este un sediu foarte bine dotat“, a spus George-Adrian Dincă. Terenul pe care se află noul sediu este concesionat pe o perioadă de 49 de ani“.

    „Investiția va genera noi locuri de muncă“

    Deputatul PSD Mihai Weber, prezent la eveniment, a spus că investiția va genera și locuri de muncă: „Este o investiție de peste două milioane de euro, care generează noi locuri de muncă. Gorjenii pot să apeleze la servicii de înalte standarde și ne poziționează altfel. Toate aceste investiții înseamnă bunăstare“.

    Ministrul Răzvan Cuc a precizat că sediul RAR este unul modern: „Iată că guvernarea PSD pornește obiective de investiții și le finalizează, care vin în sprijinul populației din Gorj. Este un sediu modern, transparent, pentru că toate fluxurile de acces, cât și cel prin care clienții pot să vadă când se lucrează la mașină“.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: