spot_img
17.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăPoliticRomanescu: „Aș avea o strângere de inimă dacă nu ar candida domnul...

    Romanescu: „Aș avea o strângere de inimă dacă nu ar candida domnul Adiță”. Tudor: „Nu intru în luptă să mă bat cu Marcel Romanescu! Am proiecte!”

    Se ascut săbiile. Deși nu s-au anunțat toate candidaturile, la Primăria Municipiului Târgu Jiu a început campania. Primarul în exercițiu dă cu presupusul în cazul contracandidatului PSD afirmând că și l-ar dori pe Tudor într-o confruntare directă. Social-democratul susține că primarul afișează o ironie ieftină care îl va costa în relația cu cetățenii.

    PNL l-a reconfirmat pentru poziția de candidat la Primăria Târgu Jiu pe primarul Marcel Romanescu. Deși echipa și-a arătat susținerea, edilul speră să nu mai aibă parte de surprize pe parcursul campaniei electorale. „Dacă ulterior se vor face anumite jocuri din partea PSD, vom vedea dar în privința confirmării, nu am avut emoții. PNL are încredere în tot cea ce mi-am propus să fac. Mai este mult până la depunerea candidaturii dar nu mă neliniștește acest lucru. Știam că nu vor fi multe voci care să nu mă susțină, dacă aveau un alt candidat probabil existau discuții dar nu cred că se pune problema”, a declarat Marcel Romanescu.

    Contracandidat

    În privința contracandidatului, Romanescu are emoții doar pentru lupta cu PSD. În discursul său îl atacă pe viceprimarul Adrian Tudor. „Aș avea o strângere de inimă dacă nu ar candida domnul Adiță pentru că ar rămâne permanent un potențial candidat și are o vârstă. Dacă aș fi în locul PSD i-aș da o șansă. Așa o văd eu! Dânsul rămâne permanent candidat și populația te ia în bâză când tot anunți și nu ești”, susține Marcel Romanescu.

    „El nu mai e primar”

    Social-democratul refuză să-i mai întoarcă vorbele, declarând că nu-și dorește o candidatură din ambiție ci din dorința de a schimba ceva în Târgu Jiu. „Cine îl cunoaște pe primarul Marcel Romanescu știe că atunci când e ironic își ascunde teama. E o mască, ironia asta ieftină. Nu intru în luptă să mă bat cu Marcel Romanescu. Candidez pentru că am niște proiecte pentru acest oraș și pentru că vreau să am un parteneriat și un dialog cu cetățenii orașului, pentru a realiza lucruri frumoase. Mă miră faptul că încă se mai crede primar, el nu mai e primar, Romanescu și-a delegat toate atribuțiile. El este primar doar la TV și la radio. Mai iese și se mai laudă cu proiectele PSD care vor fi implementate. A reușit acum să semneze și proiectul cu centrul Infotrafic, un proiect PSD din 2015. Va fi haios că în 2016 PSD a venit în oferta electorală cu acest proiect, și,  în 2020 va veni Marcel Romanescu cu același proiect. Unii au avut viziunea și s-au bătut să-l depună și altul va ieși public să spună că el l-a semnat și l-a stampilat. Acest proiect este serios și ar trebuie, de pe urma lui, să aibă de câștigat doar orașul, nu oamenii politici. Mă tem , oarecum, dacă trebuie să-l implementeze actualul primar și echipa lui de specialiști pentru că este posibil să ne trezim cu lucruri făcute pe genunchi”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

    Invitație în platou

    Viceprimarul Adrian Tudor îi lansează o invitație primarului, de a participa împreună la o dezbatere pe tema problemelor orașului. Tudor este convins că în acest fel cetățenii și-ar putea da seama pe cine să pună ștampila în vară. „Cine crede că o campanie electorală înseamnă doar bătălii și acuze, se înșeală. E important parteneriatul pe care îl propui cetățenilor. Cu ei vei lucra patru ani de zile. Îl invit  pe domnul primar să ne întâlnim la dezbateri, chiar dacă zice că nu îi e frică. Am fost multe momente când a fost invitat la emisiuni cu mine și a refuzat, nu cred că de frică,  dar a refuzat.  Eu cred că în campania electorală cetățenii așteaptă proiecte, totuși votul trebuie dat pe baza unei propuneri lansate de fiecare candidat. Cred că e de bun simț să discutăm lucruri benefice pentru oraș. Dânsul dezbate singur pe la TV. Dacă nu voi fi desemnat candidatul PSD voi merge la emisiuni în calitate de cetățean care propune ceva. Aroganța că deja e învingători nu mai prinde, am mai văzut mulți care se bazau pe aceleași argumente. Fiecare își gestionează campania cum dorește”, a mai declarat viceprimarul Municipiului Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    6 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: