spot_img
12.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele

    Bârfe

    Nu trecu decât o săptămână de când vorbirăm de RTV Gorj şi deja vedem pe sticlă programul Realitatea Tv, cu sigla RTV „noi facem realitatea”. Încă o dată acest lucru ne întăreşte crezul că informaţiile 100% veridice, sunt la rubrica „din gură-n gură“, a cotidianului nostru. Rămâne întrebarea jurnaliştilor de la RTV Gorj: Şi cu noi cum rămâne?…

     

    Tot săptămâna trecută, spuneam că şi alte televiziuni gâfâie. Deunăzi, circulă vorba prin oraş, că la Gorj Tv se restrânge activitatea deja restrânsă. Doi cameramani, doi regizori, doi reporteri, un crainic (dacă se poate şi moderator de talk-show). În concluzie, buletin de ştiri, un talk-show şi eventual rubrica meteo. Şi când te gândeşti că în urmă cu un an aveau cea mai stufoasă grilă din televiziunile gorjene…Deh, vremurile ălea au apus, odată cu anumite personaje!

     

    Vasile Stănculete, noul manager al Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu pare să aibă un comportament abuziv, faţă de jurnalişti. Ieri, acesta a arătat un comportament demn de „mahala”, faţă de o jurnalistă, care a încercat să ia câteva informaţii cu privire la probleme spitalului. Vădit deranjat, managerul spitalului a început să ţipe şi mai mult decât atât să înjure. Oare domnul director nu ar trebui să fie mai preocupat de probleme unităţii spitaliceşti pe care o conduce, decât să afişeze acest comportament, dea- dreptul „barbar”?

     

    Întrebat dacă ar vrea să candideze la Şefia Consiliului Judeţean Gorj, senatorul Toni Greblă ar fi răspuns şefilor de la partid că preferă un nou mandat de parlamentar. Acesta şi-a argumentat decizia prin simplul fapt că funcţia de parlamentar este mult mai „avantajoasă” pentru el.

     

     

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!