spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesAcțiunea de ecologizare ”astupă” gurile rele

    Acțiunea de ecologizare ”astupă” gurile rele

    O acțiune de ecologizare a avut loc sâmbătă la barajul de la Vădeni, aceasta fiind organizată de către Instituția Prefectului Gorj, alături de Consiliul Județean, prin Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și Activităților de Salubrizare Gorj, Inspectoratul de Situații de Urgență, Salvamont Gorj, Sistemul de Gospodărire a Apelor Gorj și Hidroelectrica.

    După această acțiune de ecologizare, „gurile rele” și-au făcut apariția în spațiul public. Deși nu au pus umărul la salvarea naturii, unii dintre politicieni stau pe margine și fac tot felul de „aprecieri”. Păi dacă unii pot, alții de ce nu se implică? Vă este teamă să nu cădeți în apa Jiului și preferați să stați pe fotoliul din odaie și să comentați.

    „Din păcate, cei care și-au dat cu părerea sau care au lansat tot felul de acuzații sunt puțin dezinformați…”

    Șeful Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și Activităților de Salubrizare Gorj, Luis Popa, a scris câteva rânduri pe pagina sa de socializare, arătându-și dezamăgirea față de astfel de persoane: „Ieri, am văzut tot felul de declarații cu privire la acțiunea de sâmbătă, acțiune prin care s-a urmărit ecologizarea barajului de la Vădeni. Din păcate, cei care și-au dat cu părerea sau care au lansat tot felul de acuzații sunt puțin dezinformați și ar trebui să știe că sâmbătă au fost strânși aproximativ 1.000 de saci de peturi, în doar câteva ore. De asemenea, toți cei care au participat la acestă acțiune, inclusiv eu, am spus clar ca astfel de acțiuni au avut loc și vor mai avea loc în perioada următoare, până când acest baraj o să fie curățat…nu a spus nimeni că în urma acțiunii de sâmbătă s-au strâns toate resturile menajere. Cei care tot comentează, când au loc astfel de acțiuni, ar trebui să vină și să dea un exemplu comunității pe care o reprezintă sau pe care o conduc…nu totul se rezumă să arăți cu degetul sau a da din gură. La următoarea acțiune, care va avea loc peste două săptămâni, îi vom aștepta alături de noi și pe cei care doar critica…oare o să vină?!”, transmite Luis Popa pe pagina sa de socializare.

    „Vom continua această acțiune, indiferent de ce cred unii sau alții că noi facem campanie electorală…”

    Deșeurile au fost aduse în cea mai mare parte de viitura de acum două săptămâni. La acțiune au participat și președintele Consiliului Județean Gorj – Cosmin Popescu și prefectul Cristinel Rujan, dar și zeci de voluntari.

    Cosmin Popescu s-a arătat și el dezamăgit de cele apărute în spațiul public: „Vreau să le spun și în special domnului Dan Vîlceanu…noi am stabilit o astfel de acțiune a doua zi după viitura de pe Jiu. Am considerat împreună cu reprezentații Hidroelectrica să acționă după retragerea apelor. Vom continua această acțiune, indiferent de ce cred unii sau alții, că noi facem campanie electorală. Nu am făcut decât să facem curat și să mai adunăm din deșeuri”, a spus Cosmin Popescu, la Tele 3.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: