spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertHandbalistele de la CSM Târgu Jiu și-au aflat adversarele

    Handbalistele de la CSM Târgu Jiu și-au aflat adversarele

    Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarele din noua ediție de campionat. În prima fază a competiției, formația antrenată de Liviu Andrieș a fost repartizată în Seria B a Diviziei A. Debutul în noul sezon este programat pentru 2 decembrie.

    CSM Târgu Jiu va evolua în Seria B, din care mai fac parte CSU Oradea, CSU Reşiţa, CSU Timişoara, CSM Deva, CNE Sf. Gheorghe şi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. CSM Târgu Jiu porneşte la drum cu obiectivul clar de a promova în Liga Florilor.CSM Târgu Jiu se va lupta pentru unul din primele două locuri, care duc la barajul de promovare, cu alte două pretendente la promovare, CSU Oradea și CSM Deva. Antrenorul Liviu Andrieș a făcut o scurtă radiografie a grupei din care face parte echipa sa. „Este o grupă echilibrată, cu alte două echipe care au ca obiectiv promovarea, și aici mă refer la echipele din Deva și Oradea. În plus este și Bistrița, care are echipă în prima liga și poate da jucătoare la echipa a doua și și-a adus antrenorii și jucătoare de la Târgu Mureș. Mai este în frupă cu noi echipa Centrului Național de Tineret de la Sf Gheorghe, așa că avem o serie destul de echilibrată și grea, dar noi ne dorim cu nerăbdare să începem, iar la final să ne calificăm la barajul de promovare. Primul turneu este destul de greu, dar așteptat cu nerăbdare de toată lumea”, a declarat Liviu Andrieș.

    Formaţia antrenată de Liviu Andrieş şi Andei Enache va debuta în noul sezon pe data de 2 decembrie, într-un meci contra celor de la CSU Oradea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: