spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăPoliticPrima alianță PSD-PNL la nivel local

    Prima alianță PSD-PNL la nivel local

    Colaborarea dintre PSD și PNL a început să se vadă și în teritoriu. Social-democrații și liberalii s-au înțeles în privința postului de viceprimar din Bumbești Pitic, localitate câștigată de peneliști la alegerile trecute.

    Fostul candidat al PSD la funcția de primar a fost numit viceprimar. Irina Cojocaru va face echipa cu Florin Martescu. „Președintele Organizației PSD Bumbești Pițic, Florin –Sabin Martescu, a fost ales în funcția de viceprimar al localității, în cadrul ședinței de Consiliu Local care a avut loc astăzi, 16 Decembrie 2021. În urma numărătorii voturilor exprimate de consilierii locali ai comunei, Florin-Sabin Martescu a obținut 6 voturi favorabile din cele 11 exprimate”, transmite PSD Gorj.

    ”Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Știu că așteptările sunt mari, dar îi asigur pe toți că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a nu-i dezamăgi. Avem multe de muncă pentru comuna noastră și sper că împreună vom realiza proiectele pe care ni le-am asumat”, a declarat Florin-Sabin Martescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!