spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 1, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesAu donat banii obținuți din colindat familiei unui copil care se luptă...

    Au donat banii obținuți din colindat familiei unui copil care se luptă cu cancerul

     

    Un grup de colindători din comuna Telești, județul Gorj, a donat banii obținuți în prima zi a anului unui copil de nici trei ani care se luptă cu o tumoare și urmează să fie operat în Turcia. Suma donată de colindători a fost de 7.500 de lei. Banii au fost înmânați tatălui copilului.

    „Mulțumim tuturor cetățenilor din satul Telești care au avut buna plăcere de a ne primi în curțile dumnealor pentru a le ura în primul rând un an mai bun și în al doilea rând de a face o faptă minunată, de a fi alături de micuțul Denis. Țin să menționez ca s-a adunat suma de 7.500 de lei. Banii au fost înmânați tatălui său. Îi dorim lui Denis să treacă cu bine peste încercarea grea și vom fi în continuare alături de el. Mulțumim tuturor. La mulți ani!“, a transmis unul dintre participanți.

    „Am rămas fără cuvinte!“

    Familia băiețelului a fost impresionată de gestul tinerilor.

    „Dragii mei, am rămas fără cuvinte! Astăzi am primit un gest nemaipomenit, fără cuvinte. Mi-a spus soțul că au veni trei mașini la noi acasă. Niște băieți au venit cu o sumă frumușică de bani pentru Denis și acei bani au fost strânși din colinde! Au spus că vor să îl cunoască pe Denis când vom veni acasă. Oameni dragi care ați colindat pentru Denis, nu vă cunosc, dar vă spun că ne-ați lăsat fără cuvinte. Vă mulțumim foarte, foarte mult!“, a transmis mama copilului.

    Suferă de cancer la vezică

    Denis a fost depistat cu cancer la vezică. Mama lui Denis are 25 de ani și suferă de epilepsie, la fel și soțul ei.

    Singura șansă la o viață normală pentru Denis este o intervenție chirurgicală în Turcia. Costurile operației sunt peste 70.000 de euro. Banii au fost strânși mulțumită campaniilor umanitare care s-au desfășurat, astfel că Denis va fi operat mâine: „Anunț că Denis va fi operat marți. Doamna profesor doctor chirurg, cea din poză îl va opera pe Denis marți de dimineața, la ora 07:45. Operația va dura 3 ore și va fi de 8 cm., iar după operație va sta internat o săptămâna. Vreau să mai menționez că Denis s-a născut într-o zi de marți și ziua de marți, 4 ianuarie, este ziua mea și a tatălui meu de naștere, iar dacă Denis se va vindeca, ar fi cel mai minunat cadou din viața noastră. Vă rugăm din suflet să vă rugați pentru Denis ca totul să treacă cu bine“, a transmis mama copilului, Andreea Denisa.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!