spot_img
Altele
    AcasăExterne„Obiect neidentificat”, doborât de un avion în nordul Canadei, anunţă Trudeau

    „Obiect neidentificat”, doborât de un avion în nordul Canadei, anunţă Trudeau

    Premierul canadian Justin Trudeau a anunţat sâmbătă că un „obiect neidentificat” a fost doborât de un avion de luptă american deasupra spaţiului aerian canadian, la ordinul său, transmite CNN, potrivit news.ro.

    „Am ordonat doborârea unui obiect neidentificat care a încălcat spaţiul aerian canadian. @NORADCommand a doborât obiectul deasupra Yukonului”, a scris Trudeau pe Twitter, precizând că avioanele canadiene şi americane au acţionat îmmpreună, iar un F-22 american a tras cu succes asupra obiectului”

    Ulterior, Casa Albă a confirmat că Trudeau şi preşedintele american Joe Biden au autorizat acîiunea, iar Pentagonul a precizat că obiectul a fost observat pentru prima dată în Alaska vineri seară.

    Obiectul doborât sâmbătă marchează a treia oară într-o săptămână când aeronave americane au doborât un obiect în spaţiul aerian nord-american. Incidentul de sâmbătă urmează doborârii unui alt obiect neidentificat vineri în Alaska şi doborârii unui presupus balon de supraveghere chinezesc pe 4 februarie de către un avion de luptă american F-22.

    Obiectul este un „dispozitiv cilindric” mai mic decât balonul distrus săptămâna trecută în Carolina de Nord, a declarat ministrul canadian al Apărării.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: