spot_img
5.6 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 18, 2024
Altele
    AcasăActualitateÎncepe judecata pentru secretarul de primărie, inculpat într-un dosar de tâlhărie!

    Începe judecata pentru secretarul de primărie, inculpat într-un dosar de tâlhărie!

    Judecătoria Târgu Jiu a stabilit, luni, că secretarul Primăriei Târgu Cărbunești, inculpat într-un dosar de tâlhărie, instrumentat de Parchetul Târgu Jiu, nu scapă de judecată.

    Vlăduț Grigore Alin s-a ales cu acest dosar în 2020, iar în luna iunie, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, fapta comisă la adresa celei care i-a fost partenera de viață, Vlăduț Raluca Veronica. Între timp, cei doi au divorțat. Obiectul tâlhăriei l-ar fi constituit niște telefoane mobile, se vehiculează în UAT.

    Cert este că, ieri, Judecătoria Târgu Jiu s-a pronunțat pe legalitatea pronunțării instanței și pe regularitatea rechizitoriului întocmit în cauză, pe legalitatea administrării probelor dar și pe efectuarea actelor de urmărire penală. Instanța a decis începerea judecății în această cauză. Sentința poate fi contestată.

    Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, a precizat, vizavi de calitatea de inculpat a secretarului Primăriei Târgu Cărbunești, că va rămâne în funcție până la pronunțarea definitivă a cauzei, deși sunt voci care susțin că pe noul cod administrativ secretarul trebuia suspendat din funcție.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!