spot_img
9.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 15, 2024
Altele
    AcasăNews AlertBani puţini, performanţe "lights"

    Bani puţini, performanţe „lights”

    Echipa de baschet Energia Pandurii are deja patru ani de când joacă în Divizia A. Gorjenii au avut în primele două sezoane rezultate foarte bune, însă apoi cu timpul echipa a scăzut. Antrenorul Slobodan Nikolic are explicaţii pentru acest parcurs. „Acum trei ani, când echipa a ajuns în play-off, toată lumea ştie că am avut un buget de trei ori mai mare şi lângă echipă era domnul Ponta. În primii doi ani a fost impactul cu prima divizie la baschet, era pentru prima dată când Târgu Jiul era în prima ligă şi a fost un boom de început. Nici sezonul trecut sala nu a fost plină până la refuz. Am jucat în faţa a 50.000 de oameni, am antrenat în faţa a 7-8.000 de oameni şi ştiu ce înseamnă asta. Bugetul echipei era la început de trei ori mai mare decât cel de anul trecut, iar cel de acum este cu 30% mai mic decât cel de anul trecut. Poate şi spectacolul de pe teren nu este la fel. Este posibil”, a comentat Nikolic.

    Acesta merge mai departe şi spune că a greşit şi el în anumite momente. „Nu caut alibiuri, o spun încă o dată. Spun lucrurilor pe nume. Am făcut şi greşeli. Energia l-a avut pe McKenzie înainte de a-l lua pe Steffel şi înainte ca acesta să ajungă la CSM. Poate este greşeala mea că nu l-am luat. Nu pot să vorbesc despre viitor, toată lumea ştie că au fost probleme în vară, când bugetul echipei de baschet a fost o mare problemă. Urmează alegerile şi abia apoi se poate spune ce se va întâmpla”, a mai declarat Nikolic.

    Tunurile pe arbitrii

    Antrenorul Nikolic este deranjat de maniera de arbitraj de care echipa lui a avut parte la CSM Bucureşti. „La meciul de la CSM am avut probleme cu arbitrajul iar aceeaşi arbitrii ne vor arbitra şi cu Sibiu. Eu nu pot să mai am încredere în arbitrul Faur de la Timişoara. Ne-a fluierat fault la Guţoaia inexistent, iar apoi la o secundă a au fluierat fault tehnic la Guţoaia pentru că îşi făcea cruce. Şi-au intrat în rol arbitrii care ne-au dezavantajat. Arbitrii Şerban şi Faur vor veni miercuri la meciul cu Sibiu dar eu nu mai am încredere în arbitrul Faur”, a comentat Nikolic.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!