spot_img
13.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 15, 2024
Altele
    AcasăSportTânăr sportiv din Rovinari, vicecampion național la box

    Tânăr sportiv din Rovinari, vicecampion național la box

    Un tânăr rovinărean a câștigat titlul de vicecampion național la juniori la box, la vârsta de de 16 ani.

    Este vorba despre Eduard-Gabriel Jimblaru, sportiv legitimat la CS Jiul Rovinari 2016 se antrenează de copil pentru a ajunge un campion.

    “Visul meu a fost să ajung la Lotul Național de Box. Am reușit!

    Mi-am luat angajamentul să nu dezamăgesc, într-un timp atât de scurt am reușit prim antrenament, dăruire și ambiție sa ating obiectivul la care aspir. Titlul de vicecampion se datorează celor ce m-au susținut și au avut încredere în mine: Armeanca Ambient, antrenorilor mei de la Cluburile unde sunt legitimat și comunității locale. Visul meu va continua!”, a spus Eduardo-Gabriel Jimblaru, vicecampion Național la Juniori Box.

    „Orașul și comunitatea e mândră de realizările tale“

    Gabriel Mitran, antrenorul lui Eduardo, a spus că rezultatul toată comunitatea este mândră de rezultatul tânărului sportiv: „Avem vicecampion național la juniori! Felicitări, Edi! Orașul și comunitatea e mândră de realizările tale, felicitări antrenorilor care în ultimii 2 ani au reușit să te aducă de la un simplu boxeur, la Bronz la Cupa României de juniori(martie 2024) și acum vicecampion național la Campionatul național de juniori ! La doar 16 ani“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!