spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 16, 2024
Altele
    AcasăActualitateÎn arestul IPJ Gorj, pentru că a lovit cu pumnii și picioarele...

    În arestul IPJ Gorj, pentru că a lovit cu pumnii și picioarele un bărbat din Bărbătești

    Poliţiştii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Pietrari au reţinut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru infracţiunea de „lovirea sau alte violenţe”. În fapt, în dimineaţa zilei de ieri, poliţiştii au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către un bărbat în vârstă de 63 de ani din localitatea Bărbăteşti, cu privire la faptul că în seara zilei de 12 octombrie a.c., în jurul orei 19:00, în timp ce se afla la o societate comercială din localitate, ar fi fost lovit de către un localnic în vârstă de 50 de ani, cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi a membrelor inferioare.

    Astfel, în urma verificărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, faţă de bărbatul în vârstă de 50 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

    Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, în vederea luării unei măsuri legale care se impune.

    Poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, pentru „lovirea sau alte violenţe”, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!