spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitate14 sacțiuni aplicate de DSVSA

  14 sacțiuni aplicate de DSVSA

  Angajații Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj s-au întors din teren cu tolba plină de dosare, cu sancțiuni aplicate pentru un număr de 14 unități din județ ce deservesc publicul.

  Patru restaurante în neregulă

  Patru restaurante din Târgu Jiu, Rânca și Tismana au fost amendat de către reprezentanții DSVSA Gorj.

  „Au fost aplicate amenzi de câte 1.200 de lei pentru manipularea produselor alimentare de către angajați care purtau un echipament de protecție sanitară incomplet (lipsă mănuși de unică folosință și protecție capilară). Restaurantul din Rânca a fost amendat pentru depozitarea direct pe paviment a unor produse alimentare (risc de contaminare și depreciere)“, a menționat Sorin-Iulian Ștefănescu, directorul executiv al DSVSA Gorj.

  O patiserie și nouă farmacii veterinare, sanționate

  O altă sancțiune a fost aplicată la un laborator de patiserie din Târgu Jiu, pentru „manipularea necorespunzătoare, lipsa monitorizării condițiilor de microclimat, lipsa facilităților de igienizare a mâinilor personalului“.

  De asemenea, DSVSA Gorj a amendat nouă farmacii veterinare din Tg-Jiu, Stoina, Turceni și Runcu, pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la eliberarea produselor medicinale veterinare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!