spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăNews AlertTurneu final de handbal, de Divizia A, la Runcu

  Turneu final de handbal, de Divizia A, la Runcu

  Un turneu final de handbal, de nivel național, va avea loc în sala de sport din comuna Runcu, Gorj. Competiția va fi organizată de Clubul Sportiv Universitar „Constantin Brâncuși“, care își joacă aici meciurile de pe teren propriu.

  Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, care activează în Divizia A, își dispută meciurile de pe teren propriu la Sala de Sport a Liceului Tehnologic General „Constantin Șandru” din Bâlta, comuna Runcu.

  „Din informațiile, pe care le deținem, Federația Română de Handbal a acceptat oferta depusă de clubul nostru sportiv de a organiza la Runcu turneul final la care vor participa echipele clasate pe locul 4 din cele 4 serii ale Diviziei A Play-off Tineret ( CSUCB Tg-Jiu, „U” Cluj Napoca 2, CS Alexandria 2, CSM Bacău 2).

  Turneul final s-ar desfășura în perioada 06.05.2022-08.05.2022 (vineri-duminică), orele la care se vor juca celor 6 partide oficiale, precum și programul zilnic, nefiind încă stabilite.

  Am primit confirmarea acceptării ofertei noastre de organizare a acestui turneu final.

  Avem deosebita plăcere să vă invităm la handbal în perioada de mai sus. Va fi un spectacol sportiv foarte frumos, in care veți putea urmări 6 meciuri foarte puternice între echipe la care evoluează unii dintre cei mai buni handbaliști din primele eșaloane valorice.

  Intrarea va fi gratuită, in limita celor 180 de locuri, cât are capacitatea Sala de Sport din Bîlta, Runcu“, a transmis Virgil-Ion Popovici, director al CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!