spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitate16 posturi scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

  16 posturi scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

  Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va organiza, în perioada următoare, concursuri de ocupare a 16 posturi vacante: 5 posturi infirmier debutant la Secția Neurologie, 2 posturi asistent medical debutant la Secția A.T.I. II,  5 posturi asistent medical la Secția A.T.I. II,  3 posturi infirmier debutant la Secția A.T.I. II și 1 post moașă la Blocul Nașteri din cadrul SJU Târgu-Jiu.

  Condiții de participare

  Pentru cele 5 posturi asistent medical la La Secția A.T.I. II se solicită diplomă de licență în specialitate sau diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani in specialitate; certificat de membru însoțit de avizul anual al O.A.M.G.M.A.M. din România sau certificat de membru însoțit de adeverință eliberată de O.A.M.G.M.A.M. din România din care să rezulte că poate exercita profesia de asistent medical la data concursului; 6 luni vechime in specialitate.

  De asemenea, pentru postul moașă la Blocul Nașteri, candidații trebuie să depună diplomă de licență în specialitate; certificat de membru însoțit de avizul anual al O.A.M.G.M.A.M. din România sau certificat de membru însoțit de adeverință eliberată de O.A.M.G.M.A.M. din România din care să rezulte că poate exercita profesia de asistent medical la data concursului; 6 luni vechime în specialitate. Probele scrise se vor desfășura în datele de 13, 19, 20, 26 și 27 octombrie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: