spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesTrei cadre didactice și opt elevi, infectați cu COVID-19

  Trei cadre didactice și opt elevi, infectați cu COVID-19

  Trei cadre didactice din Gorj sunt infectate cu COVID-19. Este vorba de o educatoare de la o grădiniță din Târgu Jiu, un profesor de la Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” Tg-Jiu și profesor Liceul Tehnologic Bîlta.

  De asemenea, opt elevi au fost depistați cu COVID-19. Este vorba de trei copii de la o grădiniță din Motru și , doi elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, un elev de la Liceul Energetic Tg-Jiu, un licean de la Liceul Tehnologic Motru și un elev de la Liceul cu Program Sportiv.

  Nici jumătate dintre cadrele didactice nu s-au vaccinat anti-COVID-19

  1922 de cadre didactice din județul Gorj, din totalul de 4078, s-au vaccinat până acum anti COVID-19. De asemenea, alți 215 de profesori s-au imunizat cu prima doză. Această situație este înregistrată într-o perioadă în care numărul de infectări a explodat, iar spitalele din Gorj sunt aproape pline cu pacienți cu COVID-19, cea mai mare parte dintre ei fiind nevaccinați. De exemplu, la Spitalul Județean Târgu Jiu, toți pacienții cu simptome grave aflați la terapie intensivă nu sunt vaccinați. De asemenea, din cei peste 100 de pacienți care au ajuns la spitalul din Târgu Cărbunești, doar cinci erau vaccinați.

  Situația este și mai îngrijorătoare la nivelul personalului auxiliar. Doar în jur de 650 de angajați sunt vaccinați, din totalul de 1346.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: