spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitate16 străzi din Târgu Jiu vor fi reparate și modernizate

  16 străzi din Târgu Jiu vor fi reparate și modernizate

  16 străzi din municipiul Târgu Jiu vor fi reabilitate și modernizate în acest an.

  „A început programul de reparații de străzi, care este foarte ambițios în acest an și cuprinde 16 străzi care urmează să fie reabilitate. Am început cu străzile Gilortului și Amaradia, pentru că sunt în cartiere mai puțin circulate“, a spus viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru.

   

  Două străzi importante vor fi reabilitate

   

  Două străzi importante din municipiul Târgu Jiu vor fi modernizate în acest an. „În perioada aprilie-mai vor începe lucrările pe străzile principale din Târgu Jiu, care vor fi reabilitate integral, printre care se află străzile 9 Mai, tronsonul de la calea ferată și mall, și 23 August. Vom aștepta ca mai întâi să fie finalizate lucrările de modernizare a iluminatului public“, a precizat Bogdan Bejinaru.

   

  Lucrările de modernizare a iluminatului sunt în avans

   

  Viceprimarul municipiului Târgu Jiu este mulțumit de ritmul în care se desfășoară lucrările de modernizare a iluminatului public: „Am fost impresionat de modul în care lucrează societatea care modernizează iluminatul public din Târgu Jiu. Este depășit cu mult graficul de execuție. Vor fi puțini întârziați de proiect de modernizare a transportului în comun, pentru că trebuie montați stâlpii“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Pe strada Pelinului cand treceti, voi nu vedeti in ce hal a ajuns, este cea mai circulata strada din zona. Vai de primaria voastra, platim degeaba impozite sa va modernizati strazile preferential.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: