spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitate8 posturi vacante de asistent medical la DGASPC

  8 posturi vacante de asistent medical la DGASPC

  La jumătatea acestei săptămâni, este programat, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, concursul pentru angajarea de asistenți medicali. La concurs pot participa persoane absolvente ale școlii postliceale sanitare, pentru 8 posturi care sunt vacante în momentul de față. 

  În data de 18 mai, este programată proba scrisă a concursului pentru posturile de asistenți medicali la DGASPC, iar pe 24 mai interviul pentru candidatții care au promovat proba scrisă. Din păcate, pentru unele centre nu sunt candidați, sau este un singur candidat pe loc.

  La apartamentul pentru protecția rezidențială a copilului „Tineretul” Rovinari este disponibil un post și va fi prezent un candidat. La apartamentul pentru protecția rezidențială a copilului „Rovinari” din Rovinari este disponibil un post, dar nu s-a înscris niciun candidat. De asemenea, la apartamentul pentru protecția rezidențială a copilului „Primăverii”, din Motru, este disponibil un post și doar un candidat va susține concursul. Al doilea candidat a fost respins, pentru că avea dosarul incomplet.

  La Centrul de primire în regim de urgență Târgu Jiu, sunt vacante 2 posturi și s-au înscris 10 candidați. Totodată, la Centrul maternal Târgu-Cărbunești sunt 2 posturi vacante, 4 candidați și un dosar respins. Nu în ultimul rând, la Casa de tip familial „Huluba” din Novaci este un post vacant, un admis pentru concurs și un dosar un respins.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: