spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăActualitate9 pe loc pentru un post din Gorj

  9 pe loc pentru un post din Gorj

  9 candidați se luptă pentru un post de bugetar cu studii gimnaziale scos la concurs de o instituție publică din Târgu Jiu. Acesta este disponibil la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, la Formația Bloc Alimentar.

  Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, având sediul în Târgu Jiu, strada Progresului, nr. 18, judeţul Gorj, organizează în conformitate cu prevederile H.G.R. nr. 1336/2022, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant contractual de execuție din statul de funcții. Postul vizat este de muncitor necalificat. Salariul pentru astfel de categorii de salariați este cel minim pe economie.

  Pentru postul scos la concurs de către Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt necesare studiile gimnaziale, adică certificatul de absolvire a 8 clase. Conform reprezentanților Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, au fost înregistrate 9 dosare de candidat. În data de 1 martie va avea loc proba scrisă a concursului. Aceasta se va axa pe numai trei acte normative. De asemenea, pe 6 martie este programat interviul, iar pe 11 martie vor fi publicate rezultatele finale.

  La nivelul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu sunt scoase la concurs zeci de posturi de medic sau personal administrativ. Concursurile sunt programate în cursul lunilor februarie și martie. Cea mai mare nevoie este în ceea ce privește atragerea de medici specialiști. Sunt mai multe secții unde se înregistrează deficit de cadre medicale, precum Cardiologia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: