spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateA început modernizarea Spitalului Județean de Urgență

  A început modernizarea Spitalului Județean de Urgență

  Lucrările de reabilitare termică a spitalului de pe strada Tudor Vladimirescu au început de câteva zile. Modernizarea va însemna o restrângere a internărilor și a activității pe anumite secții.

  „Termenul de finalizare este sfârșitul anului viitor. Vor fi restrânse anumite activități pentru că trebuie asigurat front de lucru constructorului și în saloanele unde se lucrează nu vor putea fi internați pacienți. Se va lucra etapizat“, a menționat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județeana de Urgență Târgu Jiu.

  În ce vor consta lucrările de modernizare

  În prima fază se vor reabilita fațadele spitalului, după care se va trece la înlocuirea instalațiilor electrice și montarea unor corpuri de iluminat moderne. „Se va începe cu fațadele spitalului. Aceste proiect implică «anveloparea» spitalului, schimbarea ferestrelor, înlocuirea instalației electrice, a tablourilor, grupurilor generatoare, a corpurilor de iluminat care vor duce, instalarea panourilor solare și montarea de aparatură de detectare a incendiului. Acest proiect urmărește creșterea eficienței energetice la nivelul spitalului de pe strada Tudor Vladimirescu“, a transmis Dumitru Vienescu la o emisiune de la Gorj Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: