spot_img
0.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateA început montarea panourilor fotovoltaice în incinta Parcului Industrial Gorj

  A început montarea panourilor fotovoltaice în incinta Parcului Industrial Gorj

  A început montarea panourilor fotovoltaice în incinta Parcului Industrial Gorj, urmând ca parcul fotovoltaic să fie funcțional până la sfârșitul acestei luni.
  Administrația Parcului a închiriat terasa unei hale, pentru amplasarea panourilor  pe o suprafață de 3.300 de metri pătrați.

  „Am semnat un contract pentru o terasă a uneia dintre halele de producție pentru amplasarea de panouri fotovoltaice pe o suprafață de peste 3.300 metri pătrați. Au venit panourile fotovoltaice și se montează. Până la sfârșitul lunii septembrie, centrala fotovoltaică va fi funcțională. Pentru Parcul Industrial, veniturile au fost suplimentate cu 1.000 de euro pe lună, valoarea de închiriere a suprafeței“, a spus Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj.

  Parcul Industrial Gorj va avea calitatea de prosumator

  Și alte spații asemănătoare urmează să fie închiriate de către Parcul Industrial Gorj pentru amplasarea de panouri fotovoltaice. Eftemie Popescu a spus că își dorește ca parcul să devină prosumator: „În perspectivă, sunt în consultație și legătură cu alte parcuri industriale care au trecut la nivelul următor, în sensul că au căpătat calitatea de prosumatori. Deocamdată, Parcul Industrial va beneficia de chiria pentru suprafața închiriată“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: