spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăEvenimentZiua Pompierilor în mijlocul pompierilor

  Ziua Pompierilor în mijlocul pompierilor

  Ziua Pompierilor, sărbătorită alături de copii. De ziua lor, pompierii așteaptă vizitatori, de regulă copiii fiind cei mai dornici să vadă cum e viața acestora la locul de muncă.

  „În acest an, am ales să sărbătorim ziua de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România, alături de cei mici! Adu-l pe copilul tău miercuri, 13 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, la sediul nostru din municipiul Tg-Jiu, strada Calea București, nr.91, pentru a petrece o zi cu pompierii, de ziua lor! Pentru că le știm reacția de bucurie atunci când îi văd pe pompieri, le-am pregătit celor mici o serie de surprize: demonstrații de stingere a incendiilor, escaladări ale clădirilor, prezentarea autospecialelor de intervenție și multe altele. Vă așteptăm, cu drag!”, este mesajul salvatorilor gorjeni.

  Cei care nu au posibilitatea de a ajunge în municipiul Tg-Jiu, pot vizita subunitățile de intervenție din Motru, Tismana, Rovinari, Turceni, Bumbești-Jiu, Novaci și Hurezani, unde, în intervalul orar 10:00-14:00, este organizată Ziua Porților Deschise!

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: