spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateAcțiune de igienizare în trei cartiere din Târgu Jiu

  Acțiune de igienizare în trei cartiere din Târgu Jiu

  Lucrătorii societății Edilitara Public, din subordinea Primăriei Târgu Jiu, au făcut curățenie în trei cartiere. Este vorba de zonele Plopilor, Pandurașu și Prelungirea Panduri.

  „Astăzi am acționat în cartierul Plopilor, în zona blocului 16.
  Claudiu Fiu, consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Târgu-Jiu, ne-a semnalat faptul că în zonă se acumulaseră cantități mari de gunoaie, așa că am mobilizat o echipă de lucru pentru a remedia problema.
  Acțiunea a fost organizată împreună cu operatorul de salubritate, societatea Polaris“, au informat reprezentații societății Edilitara.

  O mizerie cruntă era și în cartierele Prelungirea Panduri și Pandurașul. Cetățenii au trimis sesizări cu privire la cantitățile mari de deșeuri ce au fost depozitate pe terenurile din zonă.
  „Vom continua cu astfel de acțiuni în întregul oraș, dar mizăm și pe spiritul civic al cetățenilor, în vederea menținerii curățeniei.
  Un mediu sănătos și îngrijit înseamnă o viață bună și fericită.
  Cu toții ne dorim un oraș curat, la standarde decente, dar pentru a realiza acest lucru este nevoie de un efort colectiv!“, au mau spus reprezentanții de la Edilitara.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: