spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateActivitatea Centrului de vaccinare de la spitalul din zona „Pasarelă“ a fost...

  Activitatea Centrului de vaccinare de la spitalul din zona „Pasarelă“ a fost suspendată

  Activitatea Centrului de vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost suspendată temporar, începând de joi, 13 ianuarie.

  „Decizia de suspendare a activității centrului a fost bazată pe faptul că în ultima perioadă a scăzut mult adresabilitatea, dar și pe necesitatea înființării Centrului de Evaluare COVID, unde pacienții pozitivi vor primi asistență de specialitate.

  Persoanele care aveau programare la centrul de vaccinare al SJU Târgu-Jiu se vor putea adresa celor două centre de la Stadionul municipal.

  Centrul de vaccinare al SJU din clădirea Dispensarului TBC – situat pe strada A.I. Cuza (Pasarelă)- a fost destinat atât populației, cât și personalului unității sanitare“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

   

  În week-end veneau să se vaccineze 5-6 persoane pe zi

   

  Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a precizat că nici 20 de persoane pe zi nu se mai prezentau pentru a se vaccina: „Nu se mai justifica desfășurarea în continuare a activității. Se prezentau 15-20 de persoane pe zi, iar în zilele de weekend chiar 5-6 persoane. Aceste solicitări pot fi preluate de către centrul de vaccinare de la Stadionul Municipal, pentru că și acolo s-a redus activitatea“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: